Το όνειρο δεν σταματάει για τον Ολιβάρι: Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λέικερς!

Το όνειρο δεν σταματάει για τον Ολιβάρι: Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Λέικερς!

Απόστολος Μαυράκης 17:48 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 20.10.2024

Ο Κουίνσι Ολιβάρι, που τις τελευταίες ώρες έγινε viral με την συνέντευξη στην οποία ξέσπασε σε κλάματα, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα two-way συμβόλαιο με τους Λέικερς δίνοντας παράταση στο όνειρό του.

Ο 23χρονος Κουίνσι Ολιβάρι κατάφερε να γίνει μέρος του δημοσίου διαλόγου στο NBA τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά και την συγκινητική του συνέντευξη που ξέσπασε σε κλάματα, δηλώνοντας την τεράστια σημασία που είχε για εκείνον να αντιμετωπίσει στο παρκέ και να μιλήσει με τον αγαπημένο παίκτη των παιδικών του χρόνων, Στέφεν Κάρι.

O ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είναι ο πιο αγαπημένος μου παίκτης. Το πρώτο που μου είπε είναι "είμαι μεγάλος φαν του παιχνιδιού του" και η αλήθεια να λέγεται είμαι μεγάλος φαν του εγώ. Έχω τη φανέλα του, την υπέγραψε δύο φορές».

ΝΒΑ action… εστί: Το δοξαστικό πρωτάθλημα ξεκινά και οι «πενταστέρινες» παίρνουν θέση στα παρκέ του μαγικού πλανήτη
NBA

08:14 - 20.10.2024

ΝΒΑ action… εστί: Το δοξαστικό πρωτάθλημα ξεκινά και οι «πενταστέρινες» παίρνουν θέση στα παρκέ του μαγικού πλανήτη

Αν κάποιος όλον τον κόσμο γύρισε, Ανατολή και Δύση, μα σαν και τέτοια λίγκα δεν έχει συναντήσει, τότε μάλλον βρέθηκε στον «μαγικό πλανήτη» του NBA. Η regular season εκκινεί τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου, γι΄ αυτό πάμε να δούμε τα… αφεντικά των δύο περιφερειών σε ομαδικό επίπεδο και τις καλύτερες πεντάδες με τα μεγαλύτερα «αστέρια», που πρόκειται να επηρεάσουν περισσότερο τις εξελίξεις.

Ο ίδιος βέβαια δεν έγινε... viral μόνο για αυτόν τον λόγο, αφού οι ικανότητές του στο άθλημα του μπάσκετ άρχισαν να ξεδιπλώνονται στους αγώνες της preaseason του NBA. Σε 4 αγώνες με την φανέλα των Λος Aντζελες Λέικερς ο Ολιβάρι μέτρησε 8,8 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 4 παιχνίδια, με το κορυφαίο του μάλιστα να είναι και αυτό κόντρα στο ίνδαλμά του, Στεφ Κάρι, στο οποίο σημείωσε 22 πόντους με 7 ριμπαόυντ.

Οι εμφανίσεις αυτές σε συνδυασμό με το πάθος και την θέληση του Ολιβάρι για την συμμετοχή του στην κορυφαία λίγκα μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν από τον οργανισμό των «λιμνανθρώπων», αφού λίγες ώρες μετά τον όλο ντόρο που προκάλεσε με την συνέντευξη τύπου του, οι Λέικερς του προσέφεραν ένα two-way συμβόλαιο.

Βάσει αυτού, ο ίδιος θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο με την φανέλα των Λέικερς όσο και με εκείνη της θυγατρικής ομάδας τους, Σάουθ Μπέι Λέικερς, στην G-League. Τις τελευταίες ώρες ο Κούινσι Ολιβάρι βιώνει σίγουρα καταιγιστικές εξελίξεις στην ζωή του, βλέποντας τον εαυτό του σε μια θέση που ίσως να μην φανταζόταν λίγους μήνες πριν, όπου δεν επιλέχθηκε από κανέναν στο Draft του NBA.

Ο ίδιος βέβαια ποτέ δεν το έβαλε κάτω, αφού συμμετείχε στην Summer League με του Λέικερς, χωρίς βέβαια να καταγράφει τις ίδιες επιδόσεις με αυτές στην preseason. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι το γεγονός πως και τότε στο τελευταίο παιχνίδι της λίγκας, ο ίδιος είχε σημειώσει 20 πόντους προκαλώντας ξανά αίσθηση με την θετική του αυτή επίδοση.