NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!

NBA 2K25: «Άρωμα» Ευρώπης στο Top-3, το μεγαλύτερο rating ο Αντετοκούνμπο και η πρωτιά στον Γιόκιτς!

Ευτυχία Οικονομίδου 20:07 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 26.08.2024

Το NBA 2K25 ανακοίνωσε τα ratings των παικτών με την πρώτη θέση να ανήκει στον MVP Νίκολα Γιόκιτς και τους Λούκα Ντόντσιτς και Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμπληρώνουν την... ευρωπαϊκή τριάδα.

Η κυκλοφορία του «NBA 2K25» βρίσκεται λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μακριά, στις 6 Σεπτεμβρίου, με τους μπασκετόφιλους να περιμένουν πως και πως. Το εξώφυλλο όπως είναι γνωστό θα κοσμεί ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς, που κατέκτησαν το πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24, Τζέισον Τέιτουμ.

Ο πρωτοστάτης των Κελτών είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής της χρονιάς καθώς πέρα από το πολυπόθητο δαχτυλίδι έκανε δικό του και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στον μεγάλο τελικό της Team USA με την οικοδέσποινα Γαλλία.

Στο εξώφυλλο του NBA2K25 ο πρωταθλητής Τζέισον Τέιτουμ και η Άτζα Ουίλσον παρέα του στην All-Star έκδοση (vid)
NBA

15:18 - 10.07.2024

Στο εξώφυλλο του NBA2K25 ο πρωταθλητής Τζέισον Τέιτουμ και η Άτζα Ουίλσον παρέα του στην All-Star έκδοση (vid)

Η εταιρία 2K ανακοίνωσε πως στις 6 Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του video game ΝΒΑ 2Κ25 και ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς θα είναι το πρόσωπο που θα κοσμεί το εξώφυλλο και στην αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου δίπλα του θα στέκετε η δύο φορές πρωταθλήτρια WNBA, Άτζα Ουίλσον.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το δημοφιλές παιχνίδι που κάνει παρέα σε εκατομμύρια φίλους του μπάσκετ ανά τον κόσμο, αποφάσισε να ανακοινώσει τα ratings των 100 πρώτων παικτών με αριθμητική σειρά με τους Top-10 να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σήμερα, 26 Αυγούστου.

Η δεκάδα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη με τον ευρωπαϊκό της χαρακτήρα να πρωταγωνιστεί κατά κράτος στις τρεις πρώτες θέσεις. Στο νούμερο ένα βρίσκεται δικαιωματικά ο τρεις φορές MVP και ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής σεζόν, Νίκολα Γιόκιτς με 97 βαθμούς. Πίσω του είναι το φιλαράκι του, ο Λούκα Ντόντσιτς με επίσης 97 στη βαθμολογία, που έβαλε τα δυνατά του στους τελικούς του NBA για να κάνει δικό του το πρωτάθλημα με τους Ντάλας Μάβερικς, χωρίς όμως επιτυχία.

Την τρίτη θέση συμπληρώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξανά με 97 βαθμούς ολοκληρώνοντας τη «μαγική» αυτή ευρωπαϊκή τριάδα που με ισοβαθμία έχει το μεγαλύτερο rating σε όλο το παιχνίδι. Η κυριαρχία του σταρ των «Ελαφιών» και δύο φορές MVP στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και πρωταθλητή MVP, φαίνεται πως είναι αναλλοίωτη στον χρόνο.

Η 10άδα των καλύτερων ratings στο «ΝΒΑ 2Κ25» ολοκληρώθηκε με τους Τζοέλ Εμπίντ (96), Σέι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (96), Λεμπρόν Τζέιμς (95), Στεφ Κάρι (95), Τζέισον Τέιτουμ (95), Κέβιν Ντουράντ (94) και Άντονι Ντέιβις (94).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!