To trendy τσεμπέρι του Σκότι Μπαρνς και το «καρφί» στον τέως προπονητή του (vids)

To trendy τσεμπέρι του Σκότι Μπαρνς και το «καρφί» στον τέως προπονητή του (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 14.08.2024

Οι Ράπτορς ηττήθηκαν στο Τορόντο από τους Σίξερς του τέως προπονητή τους, Νικ Νερς και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο φόργουορντ των Καναδών, Σκότι Μπαρνς ρωτήθηκε για την επιστροφή του κόουτς στην πόλη -εκεί όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022- αλλά δήλωσε σχεδόν αδιάφορος. Με αυτό που φορούσε στο κεφάλι όμως, κανείς δεν μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά!

Στην ελληνική επαρχεία μπορεί ακόμα και σήμερα να δει κανείς ηλικιωμένες κυρίες να φορούν κυρίως μαύρο τσεμπέρι και συνήθως το κάνουν ως ένδειξη πένθους για τον σύζυγό τους που έφυγε από τη ζωή. Ο Σκότι Μπαρνς όμως, είναι από την Φλόριντα των ΗΠΑ και κατοικεί στο Τορόντο του Καναδά, εκεί όπου αγωνίζεται με τους Ράπτορς

Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τους Σίξερς, τη μέρα δηλαδή που ο νέος κόουτς της Φιλαδέλφεια, Νικ Νερς, επέστρεψε στον Καναδά για να φιλοξενηθεί από την ομάδα με την οποία το 2022 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μαντίλι για τα μαλλιά. Όχι μαύρο, αλλά πιο... μοδάτο. Πιθανότατα και πολύ πιο ακριβό από αυτό που φοράνε οι γιαγιάδες. 

Έκανε τις δηλώσεις του σαν να μην έτρεχε τίποτα και στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την παρουσία του Νερς στην πόλη, ο Μπαρνς δήλωσε πως «ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν κοιτούσα τον πάγκο». Προφανώς και δεν χάρηκε ιδιαιτέρως για τη συνάντηση, καθώς παρά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, αρκετοί Πτερόσαυροι δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί του. Γι' αυτό άλλωστε, ένα χρόνο μετά την πρώτη κατάκτηση στην ιστορία του οργανισμού, ο Νικ Νερς αντικαταστάθηκε. 

O Τζόρνταν Πουλ βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα - Πίστεψε ότι το σουτ του θα είναι εύστοχο, αλλά δεν ήταν... (vids)
NBA

09:10 - 29.10.2023

O Τζόρνταν Πουλ βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα - Πίστεψε ότι το σουτ του θα είναι εύστοχο, αλλά δεν ήταν... (vids)

Στην Ουάσινκγκτον οι Ουίζαρντς προστάτευσαν την έδρα τους, νίκησαν τους Γκρίζλις (113-106) και ο Τζόρνταν Πουλ ήταν ο πρώτος σκόρερ τους. Έβαλε 27 πόντους, δημιούργησε όμορφα στιγμιότυπα, αλλά και ένα... αστείο. Το σουτ του από τη γωνία πίστεψε πως θα είναι εύστοχο, εκτέλεσε, γύρισε την πλάτη του στην κερκίδα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο σίδερο!

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς πάντως, μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο Μιλγουόκι, τη βραδιά που ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έπαιξε για πρώτη φορά με την φανέλα των Μπακς, στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη στο Τορόντο. Γεγονός που έκανε τον προπονητή τους πολύ ικανοποιημένο. Και για να συμβεί αυτό ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Ταϊρίς Μάξεϊ έβαλαν από 34 πόντους ο καθένας. 

Tags: