ΝΒΑ Top 10: Ιπτάμενος Ντέρικ Τζόουνς και τζέντλεμαν Κλέι Τόμσον, στην κορυφή των καλύτερων στιγμών (vid)

ΝΒΑ Top 10: Ιπτάμενος Ντέρικ Τζόουνς και τζέντλεμαν Κλέι Τόμσον, στην κορυφή των καλύτερων στιγμών (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:10 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Ο Ντέρικ Τζόουνς των Ντάλας Μάβερικς απογειώθηκε με τελικό προορισμό το καλάθι των Σικάγο Μπουλς στην πιο εντυπωσιακή στιγμή της αγωνιστικής δράσης από τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11). Τον ακολούθησε το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή του Κλέι Τόμπσον, ο οποίος οδήγησε τους Ουόριορς στη νίκη επί των Σακραμέντο Κινγκς.

Πετάχτηκε λες και δεν φορούσε παπούτσια, αλλά σαν είχε ελατήρια στα πόδια. Ο Ντέρικ Τζόουνς των Ντάλας Μάβερικς αντιμετώπιζε την τέως ομάδα του, τους Σικάγο Μπουλς και όταν οι συνθήκες του το επέτρεψαν αποφάσισε να θυμίσει στους Ταύρους τα αθλητικά του προσόντα.  

O 26χρονος φόργουορντ μόλις αντιλήφθηκε πως το σουτ του συμπαίκτη του Ντέρεκ Λάιβλι δεν είχε μεγάλη προοπτική, όρμισε για το επιθετικό ριμπάουντ. Το πήρε πηδώντας πάνω από αρκετούς αντιπάλους και μονομιάς κάρφωσε τη μπάλα στο καλάθι! Αυτή ήταν η βάση που βρέθηκε στο Νο 1 των Highlights μιας αγωνιστικής μέρας που περιελάμβανε 13 παιχνίδια. Δηλαδή, έπαιζαν όλες οι ομάδες εκτός από τέσσερις. 

Και με αυτή του την ενέργεια ο Τζόουνς «έκλεψε» την κορυφή από τον Κλέι Τόμπσον. Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με νικητήριο καλάθι στην εκπνοή και μάλιστα με ένα υπο πίεση δύο αμυντικών σουτ έγραψε το τελικό σκορ και προσέφερε απογοήτευση στους Σακραμέντο Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ που ηττήθηκαν στο ένα από τα δύο ντέρμπι της Καλιφόρνιας. 

Ο θρυλικός κόουτς Μπόμπι Νάιτ πέθανε σε ηλικία 83 ετών - Οι τίτλοι, η καρέκλα που πέταξε και η εν ζωή ατάκα για τον θάνατό του (vids)
REST OF THE WORLD

13:41 - 02.11.2023

Ο θρυλικός κόουτς Μπόμπι Νάιτ πέθανε σε ηλικία 83 ετών - Οι τίτλοι, η καρέκλα που πέταξε και η εν ζωή ατάκα για τον θάνατό του (vids)

Λίγες μέρες μετά τα 83α γενέθλιά του ο Μπόμπι Νάιτ άφησε την τελευταία του πνοή και... βύθισε στη θλίψη το αμερικάνικο μπάσκετ, αλλά και τους απανταχού προπονητές που «διδάχθηκαν» από αυτόν - Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Ερυθρού Αστέρα έκανε ανάρτηση, ενώ όλοι θυμήθηκαν τον βίο και την πολιτεία του.

Στο άλλο, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με μία ιστορική εμφάνιση οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη επί των Κλίπερς και με τον Βασιλιά ξεκινά το Top 10 του ΝΒΑ, που προέκυψε από τους αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11). 

Tags: