NBA Top 10: Ο Τζέιλεν Τζόνσον των Χοκς βρέθηκε στην πρώτη θέση μιας αγωνιστικής με απίστευτα στιγμιότυπα

NBA Top 10: Ο Τζέιλεν Τζόνσον των Χοκς βρέθηκε στην πρώτη θέση μιας αγωνιστικής με απίστευτα στιγμιότυπα

Γιώργος Γαβριλάκης 11:09 - 28.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.08.2024

Δέκα υπέροχες φάσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των 11 αγώνων που διεξήχθησαν στο ΝΒΑ τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/10), με τον Τζέιλεν Τζόνσον να κατακτά την κορυφή. Ο νεαρός φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς κάρφωσε όσο πιο δυναμικά μπορούσε στο πρόσωπο δύο αντιπάλων του!

H ποσότητα των αγώνων (11 στο σύνολο) και οι ποιότητα των παικτών δημιούργησε σπάνιες εικόνες στους αγώνες του ΝΒΑ που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/10). Και μέσα σε αυτούς αποτυπώθηκαν φοβερές στιγμές. Όπως το τρίποντο του Λούκα Ντόντσιτς που κανένας δεν κατάλαβε από που... ήρθε ή η απίστευτη έμπνευση του Νίκολα Γιόκιτς στην πάσα του από τη μία μεριά του γηπέδου στην άλλη. 

Η κορυφαία στιγμή της ημέρας όμως, ανήκει στον Τζέιλεν Τζόνσον. Ο νεαρός φόργουορντ των Ατλάντα Χοκς άρπαξε τη μπάλα από την πάσα του συμπαίκτη του Τρέι Γιανγκ και την έκανε ασίστ. Για να συμβεί αυτό... απογειώθηκε και κάρφωσε όσο πιο δυνατά μπορούσε στο καλάθι των Νικς την ίδια στιγμή που ο Αϊζέια Χαρτελστάιν και ο Τζος Χαρτ προσπάθησαν να τον ανακόψει. Κανείς δεν τα κατάφερε και με αυτή του την προσπάθεια ο Τζόνσον βρέθηκε στην κορυφή των highlights. Βέβαια, οι Νικς κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Ατλάντα.

Τα back to back τρίποντα του Βεζένκοφ και η συνεισφορά του στην ήττα των Σακραμέντο Κινγκς (vid)
NBA

09:26 - 28.10.2023

Τα back to back τρίποντα του Βεζένκοφ και η συνεισφορά του στην ήττα των Σακραμέντο Κινγκς (vid)

Στο δεύτερο παιχνίδι της καριέρας του στο ΝΒΑ ο Σάσα Βεζένκοφ έβαλε διψήφιο αριθμό πόντων (10) σε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (12'). Οι Κινγκς έχασαν στο Σακραμέντο από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ο Βούλγαρος rookie των γηπεδούχουν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο.

Αυτή η ενέργεια έφθασε στο Νο 1 του Top 10 και για να συμβεί αυτό, προσπέρασε ένα νικητήριο τρίποντο. Αυτό του Άλεξ Καρούσο στην παράταση του ματς των Σικάγο Μπουλς με τους Τορόντο Ράπτορς, που χάρισε την επικράτηση των Ταύρων με έναν πόντο (104-103) σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.