To τρομερό κάρφωμα του Σέιμπεν Λι στην κορυφή των highlights - Στη δεύτερη θέση η τάπα του Μόουζες Ράιτ (vid)
i

Σέιμπεν Λι / printscreen

To τρομερό κάρφωμα του Σέιμπεν Λι στην κορυφή των highlights - Στη δεύτερη θέση η τάπα του Μόουζες Ράιτ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:08 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 17.10.2024

Τη μέρα που ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, δημοσιεύθηκε και το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της τρίτης αγωνιστικής. Και εκεί ο Σέιμπεν Λι δεν είναι αντίπαλο, καθώς στο ντεμπούτο του με την Μακάμπι έκανε ένα κάρφωμα που δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού με ένα εντυπωσιακό μπλοκ τον... ακολούθησε!

Τη στιγμή που κάρφωσε στο καλάθι της Αναντολού Εφές, με το στυλ και τα αθλητικά του προσόντα, κατέρριψε νόμους της Νευτώνειας φυσικής. Η βαρύτητα δεν είχε την κλασσικής της επίδραση πάνω του και ο Σέιμπεν Λι, στο ντεμπούτο του στην Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, δημιούργησε μία μοναδική φάση που άφησε αρκετά στόματα... ανοικτά!

Συνολικά έκανε μεγάλη αίσθηση με το παιχνίδι του, αλλά πιο έκλεψε όλα τα βλέμματα στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου του ματς της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Τότε που η Μακάμπι έπαιξε καλή άμυνα, έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό. Ο Λέβι Ράντολφ έδωσε τη μπάλα στον Λι, ο οποίος έτρεχε με φόρα και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει κανείς. Όπως κανείς δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει, καθώς η δική του ενέργεια τοποθετήθηκε στο Νο 1 των κορυφαίων highlights της αγωνιστικής.

Ο μόνος που τον... πλησίασε ήταν ο Μόουζες Ράιτ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε στη δεύτερη θέση του Top 10 με την επιβλητική του τάπα στον Σέιβον Σιλντς της Μιλάνο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε τις 10 κορυφαίες φάσεις της 3ης αγωνιστικής στην Euroleague...