Ο Τζα Μοράντ επανήλθε στην κορυφή των highlights με ένα εξαιρετικό κάρφωμα (vid)

Τζα Μοράντ

i

© photo by Dylan Buell / Getty Images / Ideal Images

Ο Τζα Μοράντ επανήλθε στην κορυφή των highlights με ένα εξαιρετικό κάρφωμα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:17 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.08.2024

Είχε καιρό να βρεθεί στο Νο 1 του top-10 αλλά ο Τζα Μοραντ των Μέμφις Γκρίζλις επέστρεψε και μάλιστα εντυπωσιακά. Θέαμα υψηλού επιπέδου που προέκυψε από τα 12 ματς που έγιναν στο ΝΒΑ τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/4).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα... υπέροχο triple double και προσέφερε μία νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Προφανώς και έκανε καρφώματα, αλλά καμία από τις εμπνεύσεις του -παραδόξως- δεν φιλοξενήθηκε στο top-10. Μάλιστα από ολόκληρο το Μιλγουόκι, μόνο ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε παρουσία και μάλιστα στο Νο 7 με ένα πολύ δυναμικό κάρφωμα. 

Από όλες τις κορυφαίες φάσεις, των 12 αγώνων που έγιναν στην αγωνιστική δράση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/4) την κορυφή κατέκτησε ο Τζα Μοράντ

Ο νεαρός σούπερ σταρ των Μέμφις Γκρίζλις φαίνεται συγκεντρωμένος στο μπάσκετ και δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του τις εξωγηπεδικές του αναζητήσεις. Οδηγεί τις Αρκούδες στα play offs και εκεί αναμένεται να έχει πολύ δουλειά και δύσκολο έργο. 

Προς το παρόν απολαμβάνει χωρίς ιδιαίτερη πίεση τα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν και στο πιο πρόσφατο, κόντρα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, δημιούργησε τη φάση της ημέρας. Ίσως και της εβδομάδας. 

Δείτε το βίντεο με τις 10 καλύτερες στιγμές της αγωνιστικής δράσης και συγκεντρώστε το βλέμμα σας στη δημιουργία του Μοράντ: