Χωρίς Αντετοκούνμπο αλλά με ΛεΜπρόν, Κάρι, Γιόκιτς τα ματς Χριστουγέννων στο NBA

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Χωρίς Αντετοκούνμπο αλλά με ΛεΜπρόν, Κάρι, Γιόκιτς τα ματς Χριστουγέννων στο NBA

Ευτυχία Οικονομίδου 08:57 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 09.08.2024

Αποκαλύφθηκαν τα πέντε συναρπαστικά παιχνίδια του NBA, που θα διεξαχθούν όπως κάθε χρόνο ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μπορεί η Christmas Day του ΝΒΑ να μην έχει αυτή τη χρονιά Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς, όμως θα έχει περίσσιο θέαμα για όλα τα γούστα με πέντε συναρπαστικές αναμετρήσεις που θα καθηλώσουν τους θεατές στις οθόνες τους όλη τη μέρα.

Το «Athletic» αποκάλυψε τις 10 ομάδες και τις 5 αναμετρήσεις της μέρας που οι φανς του NBA περιμένουν πως και πως με τον Βίκτορ Ουεμπανιάμα και τους Σπερς να σηκώνουν αυλαία απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς. Ακολουθεί η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς κόντρα στους «λύκους» της Μινεσότα, ενώ στη συνέχεια έχουμε ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Ανατολής ανάμεσα στους φετινούς πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς,

Κάρι vs ΛεΜπρόν έχει το... μενού των Χριστουγέννων με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να ρίχνονται στη... μάχη με τους Λος Άντζελες Λέικερς θυμίζοντάς μας κάτι από τους επικούς τελικούς των Ουόριορς με τους Καβαλίερς. Για... επιδόρπιο οι Φοίνιξ Σανς θα αντιμετωπίσουν τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς για να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο η ξεχωριστή αυτή μέρα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Νικς - Σπερς

Μάβερικς - Τίμπεργουλβς

Σέλτικς - Σίξερς

Ουόριορς - Λέικερς

Σανς - Νάγκετς

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!