ΝBAer που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό συνέληφθη με την κατηγορία επίθεσης στραγγαλισμού σε μέλος της οικογένειάς του

(Photo by Soobum Im/Getty Images)

ΝBAer που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό συνέληφθη με την κατηγορία επίθεσης στραγγαλισμού σε μέλος της οικογένειάς του

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 22:44 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 14.08.2024

Ένας παίκτης που συνδέθηκε έντονα με τον Παναθηναϊκό AKTOR το περασμένο καλοκαίρι συνελήφθη με την κατηγορία επίθεσης με στραγγαλισμό σε βάρος μέλους της οικογένειάς του. Ο λόγος για τον Μπριν Φορμπς.

Τα προβλήματα του Μπριν Φορμπς με τον νόμο δεν σταματάνε. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά Μέσα, ο γκαρντ/φόργουορντ που είχε συνδεθεί έντονα το όνομά στα μεταγραφική του Παναθηναϊκού έχει ήδη συλληφθεί με την κατηγορία για επίθεση στραγγαλισμού μέλους της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπριν Φορμπς είχε υπάρξει και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ ήταν Φεβρουάριος του 2023. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς, για τον Μπριν Φορμπς είχε ξεκινήσει από τη Μινεσότα, αλλά ολοκληρώθηκε νωρίς, άδοξα και με σοβαρές συνέπειες στο ποινικό του μητρώο.

Όλα γκρεμίστηκαν μπροστά του στις 17 Φεβρουαρίου του 2023, όταν μία επίσκεψή του στο Σαν Αντόνιο, όπου κατοικούσε η πρώην σύντροφός του μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον οδήγησε στο κρατητήριο και παραλίγο στη φυλακή. Ο Μπριν Φορμπς που είχε αρκετές περιπέτειες και με την μητέρα των παιδιών του, αλλά είχαν κοπάσει οι μηνύσεις, ενώ του είχε πάρει την κηδεμονία, αυτή τη φορά τα έβαλε με τη νέα του σχέση, αρραβωνιαστικιά του και πρώην ηθοποιό ερωτικών ταινιών Έλσα Ζαν την οποία μάλιστα την γρονθοκόπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Από τότε μέχρι σήμερα είναι ανενεργός και ναι μεν στο παρκέ η εικόνα που δημιούργησε με το παιχνίδι του ήταν δελεαστική, αλλά η προβληματική συμπεριφορά εξαφάνισε κάθε προοπτική γι' αυτόν.

Euroleague: Εξετάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Μακάμπι στην έδρα της
EUROLEAGUE

17:40 - 13.02.2024

Euroleague: Εξετάζεται το ενδεχόμενο επιστροφής της Μακάμπι στην έδρα της

Επικεφαλής της Euroleague βρέθηκε στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να δει τη κατάσταση που επικρατεί στην ισραηλινή πρωτεύουσα και να ξεκινήσουν συζητήσεις περί επιστροφής της Μακάμπι στην έδρα της για τους αγώνες της Euroleague.