Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό AKTOR - Εκτός Λεσόρ και Παπαπέτρου με Άρη, επέστρεψε ο Σλούκας

Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ

Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό AKTOR - Εκτός Λεσόρ και Παπαπέτρου με Άρη, επέστρεψε ο Σλούκας

Ηλίας Λαλιώτης 18:51 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 14.08.2024

Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου και αναμένεται να μείνουν εκτός από τον αγώνα με τον Άρη, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλούκας.

Δεν το έχει η μοίρα του φέτος του Παναθηναϊκού AKTOR να προετοιμαστεί έστω και για μία ημέρα δίχως προβλήματα!

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν χωρίς κάποιον τραυματισμό από τη Λιθουανία και με αναμενόμενη την επιστροφή του Κώστα Σλούκα μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε στον αριστερό προσαγωγό, αισιοδοξούσαν πως σήμερα θα προπονηθούν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πλήρεις ενόψει της αυριανής (5/2, 17:15) αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τη Basket League.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε... Οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρούνται από ίωση, δεν προπονήθηκαν και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς με τους Θεσσαλονικείς, αν και αυτό που «καίει» τον Τούρκο προπονητή είναι το παιχνίδι της Παρασκεύης (9/2, 21:15) για την EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε.

Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας προπονήθηκε κανονικά και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, δίνοντας ανάσες και στον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος παίζει στα... κόκκινα το τελευταίο διάστημα.