Νέα χορηγική συμφωνία για το Περιστέρι που... ενυδατώνεται με φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ

Νέα χορηγική συμφωνία για το Περιστέρι που... ενυδατώνεται με φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ

Sportal newsroom 14:20 - 14.09.2024

Οι δράσεις της διοίκησης του Περιστερίου συνεχίζονται και μετά τη μεγάλη συνεργασία με την Domino's ήρθε και η ανανέωση με το χορηγό του, τκαι αυτή με το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ.

Το ρόστερ έχει καταρτιστεί, τα πρώτα συμπεράσματα μέσω των φιλικών αγώνων έχουν αρχίσει να προκύπτουν, αλλά η διοίκηση του Περιστερίου δεν παίρνει... ρεπό. Ούτε κοιτά εξ' αποστάσεως τα αγωνιστικά τεκταινόμενα.

Συνεχίζει τις δράσεις και τις συνεργασίες, αναπτύσσει την ατζέντα της και αφού πρώτα έκανε μία μεγάλη συμφωνία με την Domino's Pizza, που έχει δώσει και το όνομά της στην ομάδα της Δυτικής Αττικής (Περιστέρι Domino's) τώρα ήρθε η ώρα για την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ.

To Περιστέρι ανακοίνωσε πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας: Πότε θα είναι διαθέσιμα και ο τιμοκατάλογος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:01 - 06.09.2024

To Περιστέρι ανακοίνωσε πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας: Πότε θα είναι διαθέσιμα και ο τιμοκατάλογος

Από την Δευτέρα (9 Σεπτεμβρίου) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Περιστερίου, που εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει αναλυτικά τους φιλάθλους, περιμένοντας την ανταπόκριση τους σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας του Περιστερίου Domino’s με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ.

H ΚΑΕ Περιστέρι Domino’s ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο για τη σωματική και πνευματική υγεία των αθλητών της, τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις, επιλέγει για την ενυδάτωσή τους το ΔΙΟΣ, το οποίο εμπλουτίζεται με φυσικό τρόπο με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία από τα πετρώματα του Ολύμπου, όπου και πηγάζει.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ μεταφέρει όλη την καθαρότητα του Ολύμπου, που είναι το μοναδικό βουνό της Ελλάδας το οποίο αποτελεί Προστατευμένο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας με τη σφραγίδα της UNESCO.

ΔΙΟΣ. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι στη ΦΥΣΗ του».