Η Νέα Ζηλανδία ψάχνει προπονητή μέσω αγγελίας - Έφτιαξε πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

Η Νέα Ζηλανδία ψάχνει προπονητή μέσω αγγελίας - Έφτιαξε πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

Γιώργος Γαβριλάκης 10:28 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 14.08.2024

Στην Ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας επέλεξαν να βρουν το νέο τους προπονητή, βάζοντας αγγελία και περιγράφοντας αναλυτικά τις προδιαγραφές και τους όρους της απαιτητικής εργασιακής θέσης που θέλουν να καλύψουν.

Στον ιστότοπο της ομοσπονδία μπάσκετμπολ της Νέας Ζηλανδίας, πέραν από τις πληροφορίες που μπορεί να βρει ο... επισκέπτης, υπάρχει και ένας τομέας, που αφορά τις αγγελίες. Και εκεί προσφέρονται τέσσερις θέσης εργασίας. Μία από αυτές αφορά τον επόμενο head coach της εθνικής ομάδας.

Ο Πέρο Κάμερον απολύθηκε στις 8 Αυγούστου από την τεχνική ηγεσία, κυρίως λόγο της αποτυχίας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Οι Tall Blacks αποκλείστηκαν στο Προολυμπιακό Τουρνούα του ΣΕΦ και πλέον θέλουν να αλλάξουν σελίδα.

Ο Άλεξ Μουμπρού θα γίνει ο αντικαταστάτης του Γκόρντον Χέρμπερτ - Ο Ισπανός αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίας!
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:36 - 14.08.2024

Ο Άλεξ Μουμπρού θα γίνει ο αντικαταστάτης του Γκόρντον Χέρμπερτ - Ο Ισπανός αναλαμβάνει την εθνική Γερμανίας!

Σε έναν Ισπανό έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν την εθνική ομάδα τους οι Γερμανοί και ο Άλεξ Μουμπρού είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη θέση του προπονητή, που κατείχε μέχρι τώρα ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Μόνο επειδή δεν έχουν κάποιον προπονητή στο μυαλό τους για την αντικατάσταση του Κάμερον, αποφάσισαν με τρόπο που δεν συνηθίζεται να δουν ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι και οι διαθέσιμοι.

Μάλιστα, στις αγγελίες του site υπάρχουν αναλυτικά οι προδιαγραφές και οι όροι της συνεργασίας με τον επόμενο προπονητή τους. Πρόκειται όπως αναφέρεται για μία part-time δουλειά και η προσφορά έχει να κάνει με ένα συμβόλαιο που θα ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου του 2004 και θα ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο του 2028.

Επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι ο FIBA Asian Cup του 2025, η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελο του 2027, αλλά και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028, που θα γίνουν στο Λος Άντζελες και το τουρνούα μπάσκετ θα φιλοξενηθεί στην τρομερή νέα έδρα των Λος Άντζελες Κλίπερς.