Νεκρός ο 23χρονος Ρέτζι Τσέινι, απόφοιτος του Χιούστον - Ήταν μεταγραφικός στόχος ελληνικής ομάδας

Ρέτζι Τζέινι

i

@ photo by Mitchell Leff / Getty Images / Ideal Images

Νεκρός ο 23χρονος Ρέτζι Τσέινι, απόφοιτος του Χιούστον - Ήταν μεταγραφικός στόχος ελληνικής ομάδας

Γιώργος Γαβριλάκης 10:37 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Η τραγική είδηση του θανάτου του Ρέτζι Τσέινι τάραξε ολόκληρο το Χιούστον και το Αμερικάνικο μπάσκετ. Ο 23χρονος αθλητής ήταν μεταγραφικός στόχος του Ψυχικού, αλλά τελικά δεν κατάφερε να γίνει επαγγελματίας, ούτε να χαρεί τη ζωή του.

Δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τη στιγμή που μαθεύτηκαν τα τραγικά νέα για έναν 17χρονο αμερικανό αθλητή (και μαθητή) που έχασε τη ζωή του. Ο Κάλεμπ Ουάιτ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αλαμπάμα, πέθανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του. Τώρα, τα ξημερώματα της Τρίτης (22/8) άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός ταξίδεψε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και προσέφερε στενοχώρια παντού!

Ο Ρέτζι Τσέινι, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χιούστον βρέθηκε νεκρός στην ηλικία των 23 ετών και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά όπως ενημερώνει το δημοσίευμα των Houston Chronicle, αλλά και τα τηλεοπτικά δίκτυα του Τέξας που ασχολούνται εκτεταμένα με την υπόθεση του άτυχου. νεαρού 

Ο εκλιπόν, ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας και την ολοκλήρωσε στο Χιούστον, με μία εκπληκτική ομαδική πορεία μέχρι την τελική φάση των 16 καλύτερων ομάδων της χώρας και με αυτόν ως τον καλύτερο έκτο παίκτη της χρονιάς στην περιφέρειά του. 

Το όνομά του ακούστηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ως πιθανού στόχου της ομάδας του Ψυχικού, που αγωνίζεται στην Elite League και μάλιστα η υπόθεση της μεταγραφής του είχε προχωρήσει αρκετά. Θεωρήθηκε ως μία μεταγραφική... βόμβα για την κατηγορία, αλλά τελικά ο άτυχος νεαρός δεν πρόλαβε ούτε να γίνει επαγγελματίας παίκτης και κυρίως ούτε να χαρεί τη ζωή του.