Ο... τσαμπουκάς Νέντοβιτς - οπαδών και η ανάρτηση της φωτογραφίας με τη γυναίκα του

Ο... τσαμπουκάς Νέντοβιτς - οπαδών και η ανάρτηση της φωτογραφίας με τη γυναίκα του

Νίκος Καλαμπάκας 08:10 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 22.10.2024

Κόκκινο... πανί έγινε ο Νεμάνια Νέντοβιτς για τους οπαδούς της Μπούντουτσνοστ, στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για την ABA Liga.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπούντουτσνοστ ήταν επεισοδιακός, αφού ένα φάουλ του Νεμάνια Νέντοβιτς έβαλε... φωτιά στις κερκίδες με αποτέλεσμα να χρειαστεί τελικά να εκκενωθεί το γήπεδο προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου είχε τρομερή απόδοση, σημειώνοντας 24 πόντους με 6/8 τρίποντα, ωστόσο ήταν το «κόκκινο πανί» για την αντίπαλη κερκίδα, η οποία ξέσπασε με υβριστικά συνθήματα εναντίον του ίδιου και της συζύγου του.

Στην αρχή ο ερυθρόλευκος αμυντικός ήταν αρκετά ήρεμος στο γήπεδο, όμως όσο τα συνθήματα φούντωναν ξεκίνησε να κάνει χειρονομίες στην κερκίδα, την ώρα που οι οπαδοί των αντιπάλων με το ψευδώνυμο «βάρβαροι», φώναζαν προσβλητικά συνθήματα για τη σύζυγό του.

Ο παίκτης άνοιξε έντονο διάλογο με την κερκίδα και στη συνέχεια, μετά τον αγώνα δημοσίευσε μια φωτογραφία της οικογένειας στο κοινωνικό δίκτυο Instagram.

Ο Νέντοβιτς δεν φάνηκε ψύχραιμος απέναντι σε ένα εχθρικό κοινό και οι διαμάχες συνεχίστηκαν και στη φυσούνα, όταν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα αποσύρθηκαν μέχρι να αδειάσει το γήπεδο της αναμέτρησης.