Ο Τσόβιτς ονειρεύεται 26 νίκες του Ερυθρού Αστέρα στη φετινή Euroleague

Νεμπόισα Τσόβιτς

i

© photo by Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Ο Τσόβιτς ονειρεύεται 26 νίκες του Ερυθρού Αστέρα στη φετινή Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 19:38 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 19.09.2024

Τους στόχους του Ερυθρού Αστέρα στη νέα Euroleague που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες, ανέλυσε ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς!

Ο Ερυθρός Αστέρας μπαίνει στη νέα σεζόν με μεγάλες βλέψεις! Η ομάδα του Βελιγραδίου θα επιδιώξει έπειτα από πολλά χρόνια να βρεθεί στα playoffs της Ευρωλίγκα, κάτι που εμμέσως πλην σαφώς είπε σε σημερινές (19/9) του δηλώσεις ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Οριοθετώντας τους στόχους των Σέρβων, ο κ. Τσόβιτς επισήμανε ότι το καλοκαίρι η ομάδα του ενισχύθηκε σε όλους τους τομείς και επισήμανε ότι στόχος είναι ένα ρεκόρ από 26-8 έως 24-10 στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ, όπως και όλοι οι εγχώριοι τίτλοι:

«Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ρεκόρ 26-8, 25-9 ή 24-10 στη φετινή Euroleague. Φυσικά, θέλουμε τα τρόπαια εντός συνόρων. Έχουμε μια ομάδα έτοιμη για κάθε πρόκληση. Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας, καθώς σε 275 μέρες θα δώσουμε 75-80 ματς», είπε ο Τσόβιτς.

Το περσινό ρεκόρ για να κλείσει μια ομάδα θέση στα playoffs της Euroleague ήταν οι 22 νίκες. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα που τελικά κοντραρίστηκαν μεταξύ τους στα playoffs είχαν ρεκόρ 22-12 και βρήκαν μια θέση στα playoffs της διοργάνωσης, αποφεύγοντας τη διαδικασία των play ins.

Κάτι αντίστοιχο ονειρεύεται για την ομάδα του τη φετινή σεζόν ο Νεμπόισα Τσόβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ενισχύθηκε το καλοκαίρι με παίκτες πρώτης γραμμής όπως ο Κάνααν και ο Κόντι Μίλερ Μακιντάιρ με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει μια θέση αρχικά στα playoffs και συνέχεια στο Final Four, που δεν αποκλείεται φέτος να φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι!