Νέο πρόβλημα για τη Ζάλγκιρις, χάνει για 2 μήνες τουλάχιστον τον Μπουτκεβίτσιους

Άρνας Μπουτκεβίτσιους

i

Euroleague

Νέο πρόβλημα για τη Ζάλγκιρις, χάνει για 2 μήνες τουλάχιστον τον Μπουτκεβίτσιους

Νίκος Καλαμπάκας 17:17 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 14.08.2024

Αποδεκατισμένη πλέον η Ζάλγκιρις αφού μετά τον Μανέκ χάνει για τουλάχιστον δύο μήνες και τον Μπουτκεβίτσιους.

Δεν σταματάνε τα προβλήματα για τη Ζάλγκιρις αφού μετά τον τραυματισμό του Μπρέιντι Μάνεκ, ο κόουτς Μακσβίτις βλέπει και τον Μπουτκεβίτσιους να μπαίνει στα... πιτς για δύο με τρεις μήνες.

O Mάνεκ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νεπτούνας και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου τέσσερις εβδομάδες, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο Μπουτκεβίτσιους έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και θα απουσιάσει για 2 με 3 μήνες.

Ο φόργουορντ από τη Λιθουανία στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι και πρόσθεσε στον προπονητή του έναν ακόμα «πονοκέφαλο» ενόψει της συνέχειας.

H Ζαλγκίρις ανακοίνωσε τον Έντμοντ Σάμνερ για αντικαταστάτη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ (vid)
EUROLEAGUE

09:33 - 29.11.2023

H Ζαλγκίρις ανακοίνωσε τον Έντμοντ Σάμνερ για αντικαταστάτη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ (vid)

Ο Έντμοντ Σάμνερ τελικά δεν βρήκε από που έψαχνε στο ΝΒΑ και όταν η Ζαλκίρις Κάουνας ενδιαφέρθηκε, τότε ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν άργησε να συμφωνήσει. Μάλιστα, οι Λιθουανοί το πρωί της Τετάρτης (29/11) ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτησή του και αυτός θα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος πλέον ανήκει στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγες μέρες οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έντμοντ Σάμερ. Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ θα καλύψει το κενό που άφησε στην ομάδα η παραχώρηση του Μήτρου Λονγκ στον Ολυμπιακό, όμως πλέον ο σύλλογος του Κάουνας εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα προσθήκη προκειμένου το ρόστερ να αποκτήσει βάθος μετά τον τραυματισμό των προαναφερόμενων παικτών.