Ο Αβδάλας «έλαμψε» στη Ρόδο και άφησε υποσχέσεις (vid)

Ο Αβδάλας «έλαμψε» στη Ρόδο και άφησε υποσχέσεις (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 19:45 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 29.09.2024

Ο μικρός τελικός του Super Cup ήταν μια ευκαιρία να συστηθεί ο Νεοκλής Αβδάλας στο κοινό του ελληνικού μπάσκετ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του πιτσιρικά του Περιστερίου.

Το Περιστέρι επιβλήθηκε του Άρη στον μικρό τελικό του Super Cup και κατέκτησε την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα των δυτικών προαστείων, ήταν ο Νεοκλής Αβδάλας.

Ο 18χρονος Έλληνας φόργουορντ ήταν απολαυστικός και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κόψιμο και 5 λάθη, στα 28 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Ο Αβδάλας ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε και η απόδοσή του μόνο χαμόγελα έφερε στον Γιώργο Λιμνιάτη και το επιτελείο του, που είδαν ότι φέτος μπορούν να βασιστούν στον νεαρό παίκτη.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά όλα τα παιδιά. Βγήκαμε εμείς οι νέοι. Και ο Ζούγρης έπαιξε πολύ καλά και ο Σωτήρης ο Σταυρακόπουλος. Πραγματικά βοηθήσαμε και εγώ χάρηκα πολύ που ήμουν στο παρκέ και έπαιξα, πήρα ευκαιρίες, έκανα λάθη και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.

Είναι πολύ σημαντικό, αυτό που είπε ο κόουτς. Οι μικροί δεν παίρνουν τόσο χρόνο συμμετοχής, φέτος με το Περιστέρι προσπαθεί και ο κόουτς να μας δώσει χρόνο, το έχει κάνει ήδη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίζω να παίζω δυνατά με το 100% κάθε φορά», δήλωσε ο παίκτης μετά τον αγώνα.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις του Αβδάλα στον αγώνα: