«Μάτια» του ΝΒΑ στο Περιστέρι για τον Αβδάλα

Νεοκλής Αβδάλας

«Μάτια» του ΝΒΑ στο Περιστέρι για τον Αβδάλα

Χρήστος Τσάλτας 23:45 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 13.10.2024

Ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρώτη νίκη του Περίστερίου Domino's στην Stoiximan GBL, με το ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού να είναι έντονο.

Η πρώτη νίκη του Περιστερίου Domino's στην φετινή Stoiximan GBL ήρθε σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος στο κλειστό «Α.Παπανδρέου». Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη επικράτησε του Πανιωνίου με 82-72, σε μια αναμέτρηση με πολλές διακυμάνσεις και μεγάλους πρωταγωνιστές.

Ο Τζάρελ Έντι ήταν ο παίκτης που έδωσε τον τόνο στην ομάδα του, όμως στα τελευταία λεπτά ο παίκτης που έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Περιστερίου ήταν ο Νεοκλής Αβδάλας. Ο νεαρός άσος ήταν κομβικός και στις δύο πλευρές του παρκέ, καθώς με την ενέργειά του παρέσυρε όλη την ομάδα.

Με «καυτό» Έντο και... όργια του 18χρονου Αβδάλα στο φινάλε, το Περιστέρι «δάμασε» τους Πάνθηρες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:16 - 13.10.2024

Με «καυτό» Έντο και... όργια του 18χρονου Αβδάλα στο φινάλε, το Περιστέρι «δάμασε» τους Πάνθηρες

Το Περιστέρι τα... χρειάστηκε, όμως τελικά επικράτησε του Πανιωνίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με σκορ 82-72 και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Basket League. Πρώτος σκόρερ ο Έντι με 24 πόντους, εξαιρετικό ματς από τον Αβδάλα που έγινε ο παράγοντας X όταν το ματς πήγε να στραβώσει και σημείωσε 10 πόντους για να φέρει τη νίκη στην ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά μάλιστα πέτυχε 10 πολύτιμους πόντους, ενώ μια εμφατική τάπα στον Ράιον Μπράουν ουσιαστικά «κλείδωσε» την αναμέτρηση και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Αβδάλας έχει τραβήξει τα βλέμματα, καθώς το potential είναι υψηλό όσον αφορά την εξέλιξή του, κάτι που έχουν παρατηρήσει και στις ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό πως από την περασμένη σεζόν το όνομά του βρίσκεται σταθερά στα μπλοκάκια των σκάουτ του ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες του Sportal μάλιστα αναφέρουν πως ένας σκάουτ από ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού της οδού Τζον Κένεντι για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Αβδάλα. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί στη διάρκεια της σεζόν, καθώς ο νεαρός διεθνής άσος θεωρείται ένα από τα καλύτερα international prospects αυτή τη στιγμή και οι ειδικοί θεωρούν πως πολύ σύντομα μπορεί να κάνει το... άλμα στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!