Ο Νεραντζάκης συμφώνησε με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ!
i

©InTime

Ο Νεραντζάκης συμφώνησε με την Αλ Ραγιάν του Κατάρ!

Γιάννης Πάλλας 16:29 - 16.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 16.07.2024

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την προπονητική του διαδρομή ο Στάθης Νεραντζάκης, καθώς αναλαμβάνει τα «ηνία» της Αλ Ραγιάν

Από τη Θεσσαλονίκη και τον πάγκο του ΠΑΟΚ στο Κατάρ και την Αλ Ραγιάν θα βρεθεί ο Στάθης Νεραντζάκης!

Ο 47χρονος τεχνικός συμφώνησε για έναν χρόνο με την Αλ Ραγιάν και μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Στάθης Νεραντζάκης αναμένεται να βρεθεί στην Ντόχα στα τέλη Αυγούστου, εκεί όπου θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο, καθώς στη νέα ομάδα του θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Θανάση Μολυβδά (σ.σ. μέλος στο παρελθόν σε τεχνικά επιτελεία της εθνικής Ανδρών, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο σε Αρη, Ηρακλή, Ήφαιστο Λήμνου).

Η Αλ Ραγιάν την περασμένη περίοδο είχε προπονητή τον Στέργιο Κουφό, ενώ στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Κατάρ από το καλοκαίρι του 2023, βρίσκεται ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Η ελληνική παροικία έχει ισχυροοποιηθεί στο Κατάρ και ένας ακόμη ταλαντούχος προπονητής θα μεταδώσει τις γνώσεις του, αφήνοντας πίσω την ελληνική πραγματικότητα.

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:38 - 16.07.2024

Επαφές της ΑΕΚ Betsson με τον Σεμάι Κρίστον

Η αναζήτηση πλέι μέικερ συνεχίζεται στην ΑΕΚ Betsson και μια περίπτωση που έχει κερδίσει έδαφος είναι αυτή του Σεμάι Κρίστον, με τον οποίο μάλιστα έχουν γίνει επαφές και ο παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός που έκανε μεγάλη προσπάθεια με τον ΠΑΟΚ δεν ανανέωσε τη συνεργασία του και ήρθε η πρόταση από την Αλ Ραγιάν στην οποία απάντησε άμεσα καταφατικά. Δηλώνει έτοιμος να σηκώσει το βάρος και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ανθρώπων της ομάδας.