Νεραντζάκης: «Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσουμε στα Playoffs»

Στάθης Νεραντζάκης

Νεραντζάκης: «Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσουμε στα Playoffs»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:31 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 13.08.2024

Ο Στάθης Νεραντζάκης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Στάθης Νεραντζάκης είδε τον ΠΑΟΚ να παίρνει μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα, με τον Δικέφαλο να παίζει απίθανη άμυνα στο τέλος και να «καθαρίζει» το ματς.

Έτσι, ο Στάθης Νεραντζάκης, μιλώντας για την αναμέτρηση, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παίζει άμυνα προκειμένου να φτάσει στα playoffs.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Στάθης Νεραντζάκης:

«Γνωρίζαμε την ιδιαιτερότητα το τι θα παρουσιάσει ο Απόλλων και τις απουσίες του. Η προετοιμασία μας βάδιζε στο άγνωστο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στην άμυνα. Θέλαμε να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο λόγω του μικρού ροτέισον, όμως φανήκαμε εμείς νωθροί.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας, είπαμε πως η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη. Αυτή την εικόνα πρέπει να την παρουσιάζουμε για 40’ γιατί αυτή μπορεί να μας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη μετά από καιρό και για τη συνέχεια.

Θέλω να περάσω στην ομάδα ότι σε όλες τις κατοχές πρέπει να παλεύουμε σαν να είναι η τελευταία. Πάνω σε αυτό θα χτίσουμε και θέλουμε να είναι οδηγός μας για τον γ’ γύρο. Πρέπει να δείξουμε στους παίκτες μας ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να φτάσουμε στα πλέι οφ».

21:55 - 30.03.2024

Τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ από του Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο και έφτασε έτσι σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Απόλλωνα με 87-63. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.