Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)

Ο Θάνος Νίκλας

i

©intime

Νίκλας στο Sportal: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά την Κυριακή» (vid)

Πάρης Τσελεπίδης • 23:01 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου μετά το τέλος του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό και τη νέα νίκη της ομάδας του, στάθηκε στο πού κρίθηκε η αναμέτρηση αλλά και τη συνέχεια της σειράς.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας, μιλώντας στο Sportal μέσα από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου στάθηκε στο πλάνο που είχε η ομάδα του, για να φθάσει στη νίκη και στον δεύτερο τελικό της σειράς των playoffs με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή (2/4, 14:00) στο ΣΕΦ.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε: «Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ νευρικοί. Βάλαμε μόνο πέντε πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε χάσει πάρα πολλά λέι απ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη στη τακτική μας σε πράγματα που ξέραμε. Παρόλα αυτά πήγαμε βήμα βήμα.

Αλλάξαμε τη τακτική μας. Μπερδέψαμε τον Παναθηναϊκό με την άμυνα ζώνης που παίξαμε και με το μυαλό τους. Ξεκινήσαμε από εκεί βήμα βήμα. Είχαμε την επαφή με το σκορ. Στην επίθεση οι παίχτριές μου έχουνε το ταλέντο. Είχαμε τις επιλογές. Ξέραμε ακριβώς που έπρεπε να χτυπήσουμε και παρόλο που ήμασταν άστοχοι καταφέραμε να κάνουμε μία μεγάλη νίκη».

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην κατάμεστη Λεωφόρο και 3-1 τον Παναθηναϊκό
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

20:20 - 30.03.2023

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην κατάμεστη Λεωφόρο και 3-1 τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έκανε το μπρέικ στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό καθώς κέρδισε με 66-60 στην κατάμεστη Λεωφόρο στον δεύτερο τελικό της σειράς των playoffs κάνοντας το 3-1. Με νίκη στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκες» κατακτούν τον τίτλο αλλιώς η σειρά θα συνεχιστεί.

Για το αν ήταν κλειδί το 11-0 του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου τόνισε: «Από τη στιγμή που ανέλαβα δουλεύουμε συγκεκριμένα πράγματα. Δουλεύουμε για αυτά τα παιχνίδια που θέλουν χαρακτήρα. Αυτό το παιχνίδι ήθελε χαρακτήρα. Οι παίκτριές μου δεν σταματήσαν να πιστεύουν.

Μείναμε στο πλάνο μας. Είτε χάναμε είτε κερδίζαμε θέλαμε να μείνουμε στο πλάνο μας γιατί ξέραμε ότι ήμασταν καλύτεροι τακτικά. Αυτό κάναμε και κερδίσαμε. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι να κερδίσουμε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θέλουμε να το κάνουμε την Κυριακή και να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών».

Κι όσο για τη συνέχεια των τελικών υποστήριξε: «Είναι στην ουσία άλλα τρία παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ μέσα. Αφού το πετύχαμε σήμερα θέλουμε την Κυριακή να είμαστε ακόμη πιο καλοί και πιο δυνατοί για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ δυνατός. Πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα. Ήμασταν καλύτεροι στη τακτική και στις λεπτομέρειες σήμερα. Κερδίσαμε το παιχνίδι. Μετά από δύο ώρες σταματάνε οι πανηγυρισμοί, επιστρέφουμε πίσω και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».