Νίκλας: «Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Θάνος Νίκλας

i

©Intime

Νίκλας: «Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, συνεχίζουμε τη δουλειά»

Νίκος Καλαμπάκας 21:04 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 17.10.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Θάνου Νίκλα, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπουρζ με σκορ 53-88.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όσο ανταγωνιστικός έπρεπε κόντρα στην πανίσχυρη Μπουρζ, γνώρισε ήττα στο ΣΕΦ με σκορ 53-88 και ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Νίκλας, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στα πολλά ξεμαρκάριστα σουτ που έχασαν οι παίκτριές του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε ματς στη φετινή Euroleague Women θα είναι δύσκολο και στόχος της ομάδας είναι να κοιτάζει πάντα τον επόμενο αγώνα.

Αναλυιτκά τα όσα είπε:

Η Μπουρζ «πάτησε» τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:56 - 17.10.2024

Η Μπουρζ «πάτησε» τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Τη δεύτερή του ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην Euroleague Women γνώρισε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες είδαν την Μπουρζ να περνάει με το επιβλητικό 88-53 από το ΣΕΦ και έμειναν στο 2-0 της κατάταξης του ομίλου τους στη διοργάνωση.

«Δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς. Δυστυχώς, στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δημιουργήσαμε ξεμαρκάριστα σουτ, είχαμε 0/11 τρίποντα, τα 8-9 πρέπει να είναι ξεμαρκάριστα, αλλά δεν καταφέραμε να τα βάλουμε. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είχαμε άγχος στην εκτέλεση. Είχαμε πάρα πολύ κακά νούμερα στο τρίποντο, 9% και κάτω από 40% στο δίποντο», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Μπουρζ:

«Όταν παίζεις με κάποιες ομάδες οι οποίες και παραδοσιακά και σαν ρόστερ και σαν μπάτζετ είναι αρκετά δυνατές, νομίζω ότι αν δεν μπορέσεις να είσαι εύστοχος για να μείνεις μέσα στο σκορ και να γίνεις ανταγωνιστικός, τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς και εύκολα για εκείνους. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια πάλεψαν, έδειξαν μια εικόνα πολύ διαφορετική και στα ριμπάουντ, ενώ μας έλειψαν σε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά, αυτά τα παιχνίδια μόνο να μας δώσουν έχουνε και κοιτάμε το επόμενο ματς, που πάλι είναι πολύ δύσκολο, με τη Μερσίν εδώ».