O Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει ιδέα από σαμπάνιες, αλλά θα μάθει... (vid)
i

printscreen

O Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει ιδέα από σαμπάνιες, αλλά θα μάθει... (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:30 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 14.08.2024

Στα αποδυτήρια ο Νίκολα Γιόκιτς ως ο πρωταγωνιστής του πρώτου πρωταθλήματος των Ντένβερ Νάγκετς, ανέλαβε να ανοίξει τη σαμπάνια. Φόρεσε μάσκα για σκι για να προστατευθεί και δυσκολεύτηκε τόσο που τα παράτησε!

Παραδοσιακά αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (όχι μόνο στο ΝΒΑ, αλλά σχεδόν παντού) οι πρωταγωνιστές πανηγυρίζουν και στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας ανάβουν πούρα και ανοίγουν σαμπάνιες. 

Κάπως έτσι, λίγο μετά την τέταρτη νίκη των Νάγκετς επί των Χιτ στα χέρια του Νίκολα Γιόκιτς -και ενώ το γλέντι είχε μεταφερθεί από το παρκέ της Ball Arena του Ντένβερ στα αποδυτήρια- έφθασε ένα μπουκάλι σαμπάνια. Ανέλαβε να την ανοίξει, αλλά τελικά σε αυτόν τον τομέα ο 28χρονος σέντερ και MVP των τελικών, δεν έχει καθόλου ταλέντο. 

Ήταν η πρώτη φορά βέβαια που αναλάμβανε τέτοιο έργο και ουσιαστικά απέτυχε στην προσπάθειά του. Έβαλε μάσκα του σκι για να προστατευθεί από την... έκρηξη και όλοι γελούσαν μαζί του. Το καπάκι ήταν ανοιχτό και προσπάθησε να την κουνήσει όσο πιο δυνατά γίνεται για να λούσει τους συμπαίκτες του με τον αφρώδη οίνο. Βέβαια στην πράξη κατάλαβε πως είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι είχε δει να πράττουν άλλοι πρωταθλητές σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ή τουλάχιστον αυτό η δεξιότητα δεν ανήκει στα προσόντα του. 

Γιόκιτς: «Εκπληκτική σεζόν, κερδίσαμε το τρόπαιο για τον κόσμο του Ντένβερ» (vid)
NBA

07:04 - 13.06.2023

Γιόκιτς: «Εκπληκτική σεζόν, κερδίσαμε το τρόπαιο για τον κόσμο του Ντένβερ» (vid)

Οι Ντένβερ Νάγκετς έφτασαν στην κορυφή του ΝΒΑ και ο Νίκολα Γιόκιτς, που «σάρωσε» τους Χιτ και ηγήθηκε εντός παρκέ, κατακτώντας το βραβείο του MVP των τελικών, αφιέρωσε το τρόπαιο στους φίλους της ομάδας,

Σκοπεύει όμως, να την αναπτύξει, να βελτιωθεί, να γίνει καλύτερος γιατί όπως είπε και ο προπονητής του, Μάικ Μαλόουν «αυτός ήταν ο πρώτος μας τίτλος, αλλά θέλουμε κι άλλους». Μέχρι τότε θα προσπαθήσει να γίνει πιο αποτελεσματικός και δεν αποκλείεται να ζητήσει τη βοήθεια του φίλου του, Νόβακ Τζόκοβιτς.