Ο Joker στα καλύτερά του: Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε... πλάκα στους Ουίζαρντς (vid)

Νίκολα Γιόκιτς

i

@Photo by Patrick Smith/Getty Images

Ο Joker στα καλύτερά του: Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε... πλάκα στους Ουίζαρντς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:52 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 14.08.2024

Η επίσκεψη του Νίκολα Γιόκιτς στην Ουάσιγκτον, για το παιχνίδι κόντρα στους Ουίζαρντς, περιλάμβανε μια μεγάλη εμφάνιση, με τον χαρισματικό σέντερ να μετράει 42 πόντους και 12 ριμπάουντ στη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς.

Ο παίκτης που... κινεί τα νήματα στο ΝΒΑ και ηγείται πάνω στο παρκέ είναι ένας, ο Νίκολα Γιόκιτς. Ο Joker έχει πάρει από το χέρι τους Ντένβερ Νάγκετς και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν, κατά την οποία η ομάδα του Κολοράντο στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Οι υψηλές πτήσεις του Σέρβου σέντερ όμως δεν σταματούν. Διότι και τη φετινή σεζόν παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, κάνοντας τη διαφορά με την παρουσία του. Κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς έχει τον τρόπο να επηρεάζει το παιχνίδι είτε με την πάσα του, είτε με την ικανότητά του στην εκτέλεση.

Απέναντι στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς ο Γιόκιτς έκανε σπουδαία πράγματα. Το κοντέρ έγραψε 42 πόντους, 12 ριμπάουντ και 8 ασίστ, κάνοντας season-high στους πόντους. Οι Νάγκετς κατέγραψαν ακόμα μια εκτός έδρας νίκη και συνεχίζουν την πορεία τους, με στόχο το repeat.

Δείτε την σπουδαία εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς κόντρα στους Ουίζαρντς, μέσα στην Ουάσιγκτον: