H ποδηλατάδα του Γιόκιτς, οι μπύρες και οι πανηγυρισμοί για έναν ακόμα τίτλο (vid)
i

printscreen

H ποδηλατάδα του Γιόκιτς, οι μπύρες και οι πανηγυρισμοί για έναν ακόμα τίτλο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:35 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Νίκολα Γιόκιτς μιας και δεν συμμετέχει φέτος με την Εθνική ομάδα της Σερβίας, συνεχίζει τις στιγμές χαλάρωσης και τις διακοπές στο χωριό του, κάνει βόλτες με ποδήλατο, πίνει μπύρες και παρακολουθεί τα άλογά του να σαρώνουν τους τίτλους!

Όταν ο Νίκολα Γιόκιτς αποφάσισε να μην λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σερβία, οι Ντένβερ Νάγκετς χάρηκαν ιδιαιτέρως. Δεν ήθελαν ο σούπερ σταρ τους έπειτα από μία πιεστική και άκρως επιτυχημένη σεζόν -που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος-, να ταλαιπωρηθεί, να κουραστεί και να γυρίσει στις ΗΠΑ εξουθενωμένος. 

Οπότε βλέποντάς τον να... κόβει βόλτες με το ποδήλατο, να είναι χαμογελαστός και ξέγνοιαστος, μόνο ευτυχισμένοι ήταν με την ευτυχία του MVP των τελικών του NBA και του ανθρώπου που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την ιστορία της πόλης, όσον αφορά στην παρουσία της στο μπάσκετ. Γι' αυτό και με χαρά ανήρτησαν ένα βίντεο με τις αυγουστιάτικες ημέρες του Joker

Οι Σίξερς περίμεναν την αντίδραση του Χάρντεν - Παίκτες και συμπαίκτες στηρίζουν τον «Μούσια»
NBA

19:14 - 15.08.2023

Οι Σίξερς περίμεναν την αντίδραση του Χάρντεν - Παίκτες και συμπαίκτες στηρίζουν τον «Μούσια»

Η απόφαση των Σίξερς να μην συνεχίσουν τις συζητήσεις για ανταλλαγή του Χάρντεν -παρά την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών- έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση στη Φιλαδέλφεια. Ο «Μούσιας» γκρινιάζει, ο Πι Τζέι Τάκερ τον στηρίζει και ο Τζοέλ Εμπίντ απορεί με την κατάσταση και μάλλον προβλέπει ως δυσοίωνο το μέλλον της ομάδας.

Μάλιστα, ο 28χρονος σέντερ για μέρες είχε παρέα μαζί του τον συμπαίκτη του στους Νάγκετς, Άαρον Γκόρντον, τον οποίο προσπάθησε να... μπολιάσει με τη μεγάλη του αγάπη για τα άλογα. 

Πήγαν μαζί στον ιππόδρομο για τους αγώνες κούρσας των υπέροχων τετράποδων του Γιόκιτς, ήπιαν τις μπύρες τους, χάρηκαν με τις επιδώσεις και όπως είχαν κάνει μαζί στο Ντένβερ τον Ιούλιο, έτσι και τώρα στο Σομπόρ της Σερβίας, πανηγύρισαν άλλη μία νίκη!