Στα πανηγύρια του χωριού του ο Γιόκιτς χορεύει πάνω στα τραπέζια (vid)
i

printscreen

Στα πανηγύρια του χωριού του ο Γιόκιτς χορεύει πάνω στα τραπέζια (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:04 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Mετά από μία πιεστική και απόλυτα επιτυχημένη σεζόν ο Νίκολα Γιόκιτς κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Ντένβερ Νάγκετς και το καλοκαίρι του το περνάει στη Σερβία ξεσαλώνοντας - Τελευταία του... δραστηριότητα ήταν οι ξέφρενοι χοροί σε πανηγύρι του χωριού του.

Ο Νίκολα Γιόκιτς κατέκτησε την κορυφή στο ΝΒΑ. Προσέφερε στους Ντένβερ Νάγκετς το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, δεν ήταν ο MVP της κανονικής περιόδου (όπως τις προηγούμενες δύο χρονιές), αλλά πήρε μαζί με το δακτυλίδι και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών. 

Ολόκληρος ο «μαγικός πλανήτη» υποκλίθηκε στο ταλέντο του και τώρα τον χειροκροτούν οι συμπατριώτες του. Όχι επειδή σκοράρει στο αντίπαλο καλάθι, αλλά επειδή χορεύει ξέφρενα πάνω στα τραπέζια. 

Με το που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στις ΗΠΑ, ταξίδεψε απευθείας στη Σερβία και τη γεννήτρα του, το Σομπόρ -αφού πρώτα έκανε μία στάση στο Λας Βέγκας- ώστε να συναντήσει την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και φυσικά τα αγαπημένα του άλογα

Στην πατρίδα του ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ επιστρέφει στα ήθη, τα έθιμα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις που συνηθίζουν να έχουν και δεν μοιάζουν καθόλου με τις... αμερικάνικες, αλλά περισσότερο με τις ελληνικές. Ο Joker νοιώθει πιο άνετα κάνοντας παρέα με τους συμπατριώτες του και το κέφι τον έκανε να λικνιστεί στους ρυθμούς της μουσικής. 

Έλαβε μέρος σε πανηγύρι του χωριού, το ένα έφερε το άλλο, η αγάπη του πλήθους δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες και όταν τα 211 εκατοστά του ανέβηκαν πάνω στο τραπέζι για να χορέψει το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Βέβαια, το ταλέντο του στον χορό δεν ήταν κάτι το ανεπανάληπτο (όπως στο μπάσκετ), αλλά όπως συνηθίζει να κάνει στο παρκέ, προσπάθησε να συμπαρασύρει με τον ρυθμό του τους υπόλοιπους.   

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένας ακόμα που θα εγκαταλείψει την Euroleague για το ΝΒΑ (vids)
NBA

09:20 - 02.07.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι ένας ακόμα που θα εγκαταλείψει την Euroleague για το ΝΒΑ (vids)

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, οι Σίξερς έχουν αποφασίσει να δώσουν συμβόλαιο στον Φιλίπ Πετρούσεφ, τον οποίον είχαν επιλέξει στο No 50 του Draft 2021 - Μετά τους Βεζένκοφ, Μίτσιτς, Έξουμ, άλλος ένας μη Αμερικανός παίκτης της Euroleague μεταφέρεται στο ΝΒΑ.

Εν τω μεταξύ, οι Σέρβοι και συγκεκριμένα η Ομοσπονδία της χώρας περιμένει την τελική απάντηση του Γιόκιτς για το αν θα λάβει μέρος στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου. Ακόμα όμως, δεν την έχει πάρει!