O Γιόκιτς τα έβαλε με τους συμπαίκτες του: «Δεν μου πήραν δώρο για τα γενέθλιά μου» (vids)

O Γιόκιτς τα έβαλε με τους συμπαίκτες του: «Δεν μου πήραν δώρο για τα γενέθλιά μου» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:55 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 14.08.2024

Αμέσως μετά την σπουδαία νίκη των Νάγκετς στο Γκόλντεν Στέιτ και το εντυπωσιακό του triple double, ο Νίκολα Γιόκιτς άρχισε να γκρινιάζει για την συμπεριφορά των συμπαικτών του. «Είναι τραγικοί», είπε και εξήγησε το γιατί...

Αγωνιστικά ο Νίκολα Γιόκιτς δεν έχει παράπονα από τους συμπαίκτες του, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει εκνευριστεί μαζί τους. Και αυτό γιατί «είναι κακοί συμπαίκτες. Πολύ κακοί. Είναι τραγικοί» δήλωσε, με το που ολοκληρώθηκε η νίκη των Ντένβερ Νάγκετς στο Γκόλντεν Στέιτ.

Και ο λόγος που ο Joker έγινε... έξαλλος ήταν επειδή «δεν μου πήρε κανένας δώρο για τα γενέθλιά μου». Στις 19 Φεβρουαρίου ο Σέρβος σούπερ σταρ του ΝΒΑ, πρωταθλητής για το 2023 και MVP των τελικών, έκλεισε τα 29 του χρόνια στον πλανήτη, αλλά μόνο ευχές πήρε από τους συνεργάτες του, που έφαγαν τα κεράσματα, αλλά έκπληξη γι' αυτόν δεν ετοίμασαν. Ούτε δώρα του πήραν!

Ο Γιόκιτς πάντως, δεν το άφησε ασχολίαστο και μάλλον... εκβιάζει μία έστω ετεροχρονισμένη κίνηση από αυτούς. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο ίδιος με την αγωνιστική του παρουσία τους κάνει δώρο σχεδόν κάθε βράδυ. Και το τελευταίο του ήταν το triple double που έκανε στην εκτός έδρας νίκη επί των Πολεμιστών και αποτελούνταν από 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 16 ασίστ.

H εξέλιξη των ειδών: Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι ακόλουθοί του επεμβαίνουν στο DNA των ψηλών
NBA

15:28 - 22.02.2024

H εξέλιξη των ειδών: Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι ακόλουθοί του επεμβαίνουν στο DNA των ψηλών

Αρχικά λέγονταν απλώς «πεντάρια», μετά καθιερώθηκε ο όρος «πίβοτ» και κατέληξαν τελικά να ονομάζονται «σέντερ». Η ιστορία των ψηλών του μπάσκετμπολ ξεκινάει από τους άχαρους μόνιμους κατοίκους της ρακέτας και φθάνει μέχρι τον Νίκολα Γιόκιτς και την... σχολή του, που με τα προσόντα και τον εξελιγμένο τρόπο παιχνιδιού τους δημιουργούν την ανάγκη να «βαπτιστούν» ξανά οι ψηλοί γιατί το «σέντερ» ξεπεράστηκε!

Αυτή ήταν και η 18η «τριπλή» του επίδοση στην διάρκεια της κανονικής περιόδου 2023-24, κατά την οποία μόνο ο Ντομάντας Σαμπόνις των Σακραμέντο Κινγκς έχει κάνει περισσότερα (20) και ακολουθούν δύο ακόμα Ευρωπαίοι: Ο Λούκα Ντοντσιτς των Ντάλας Μάβερικς με 10 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς με επτά.