Μετά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε κι άλλον τίτλο (vid)

Μετά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε κι άλλον τίτλο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:37 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 14.08.2024

Με τους συμπαίκτες του στο Ντένβερ κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΒΑ και εν μέσω καλοκαιριού ο Νίκολα Γιόκιτς έβαλε στη συλλογή του άλλο ένα τρόπαιο. Αυτή τη φορά του το προσέφεραν τα αγαπημένα του άλογα που νίκησαν το τουρνουά και ο Σέρβος σέντερ πανηγύρισε δεόντως!

Οι αγώνες του στο ΝΒΑ ολοκληρώθηκαν στα μέσα του Ιουνίου με τρόπο εντυπωσιακό και ένα αποτέλεσμα που θα το θυμάται για πάντα. Και αυτός και το Ντένβερ ολόκληρο. Ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στην κατάκτηση του πρώτου δακτυλιδιού της ιστορίας τους και ως μεγάλος πρωταγωνιστής και MVP των τελικών έγινε ο νέος βασιλιάς του «μαγικού πλανήτη». 

Στην πορεία αυτή τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του και τώρα ήταν η σειρά των αλόγων του να τον κάνουν περήφανο και ξανά πρωταθλητή. Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν θα συμμετέχει στην εθνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει στις 25 Αυγούστου, συνεχίζει τις διακοπές στην πατρίδα του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης. 

Κυρίως τέτοιες περιλαμβάνει, αλλά τις τελευταίες μέρες είχε και τις αγωνίες του, που ολοκληρώθηκαν και πάλι με εντυπωσιακό τρόπο. Ένα βίντεο με τον Joker να πανηγυρίζει κρατώντας ένα τεράστιο και βαρύτιμο (προφανώς και λόγω μεγέθους) τρόπαιο, αποκάλυψε πως οι νίκες συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, τα αγαπημένα του άλογα κατέκτησαν το πρωτάθλημα σε ένα τουρνουά αγώνων κούρσας στη Σερβία. 

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στην Αλ Χιλάλ επειδή... μοιάζει με τον Εμπαπέ - Η ξεκαρδιστική απάντηση του Γάλλου
NBA

22:21 - 24.07.2023

Ο Αντετοκούνμπο αυτοπροτάθηκε στην Αλ Χιλάλ επειδή... μοιάζει με τον Εμπαπέ - Η ξεκαρδιστική απάντηση του Γάλλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να δεσπόζει στο Μιλγούοκι με τη φανέλα των Μπακς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόθεση να δοκιμάσει και το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο...

Ο Γιόκιτς έχει... έρωτα με τα αρχοντικά τετράποδα, διατηρεί έναν σταύλο και εκεί περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Ζώντας στην Αμερική του λείπουν πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή του έξω από το μπάσκετ, αλλά το πρώτο που σκέφτεται όταν είναι μακριά από το παρκέ είναι τα άλογα. Και τώρα ένοιωσε την ίδια χαρά και την ίδια περηφάνια με τις μέρες που βρέθηκε στην κορυφή του ΝΒΑ.