Ρεσιτάλ χορού στον δρόμο από τον μεθυσμένο Γιόκιτς - Tον πήραν... σηκωτό οι φίλοι του! (vid)

Νίκολα Γιόκιτς

i

Twitter

Ρεσιτάλ χορού στον δρόμο από τον μεθυσμένο Γιόκιτς - Tον πήραν... σηκωτό οι φίλοι του! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 00:03 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 14.08.2024

Η απουσία του Νίκολα Γιόκιτς από το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αισθητή, όμως ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σερβία, με το ποτό και τον χορό να τον συντροφεύουν ακόμα και στη μέση του δρόμου!

Ο Νίκολα Γιόκιτς προ ολίγων μηνών οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στο πρωτάθλημα κι έπειτα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. 

Ο Σέρβος σέντερ ήθελε να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, αφού την επόμενη σεζόν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. 

Οι διακοπές του ωστόσο μόνο ήσυχες δεν είναι, αφού ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει στην πατρίδα του. Και όταν μιλάμε για απολαύσεις, εννοούμε το ποτό, το οποίο καμιά φορά αφήνει ελεύθερους τους ανθρώπους.

Ο Γιόκιτς σε μια τέτοια στιγμή σταμάτησε στη μέση του δρόμου και χόρευε υπό τους ήχους ενός σέρβικου τραγουδιού. Ο μεγάλος απών του Μουντομπάσκετ δεν έδειχνε να υπολογίζει τον κόσμο γύρω του και χρειάστηκε να τον πάρουν οι φίλοι του για να φύγει από τη μέση του δρόμου. 

Αν μη τι άλλο, ο σούπερ σταρ του Ντένβερ περνάει καλά και συμπεριφέρεται ως... κοινός θνητός και όχι ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ΝΒΑ!