Κάλινιτς: «Λάθος των Media πως αποσύρθηκα από την εθνική Σερβίας»

Φωτ. IMAGO

Κάλινιτς: «Λάθος των Media πως αποσύρθηκα από την εθνική Σερβίας»

Sportal newsroom 15:52 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 25.08.2024

Ο Νίκολα Κάλινιτς αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εθνική Σερβίας, τονίζοντας πως δεν έχει αποσυρθεί, ενώ τόνισε ότι ήταν λάθος των Media αυτή η διατύπωση.

Το φετινό καλοκαίρι ο Νίκολα Κάλινιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος φόργουορντ απουσίαζε από τις υποχρεώσεις της εθνικής Σερβίας τα τελευταία χρόνια. Όχι οριστικά όμως, όπως τόνισε επί του θέματος, καθώς επεσήμανε ότι έκανε διάλειμμα, δηλώνοντας διαθέσιμος για μελλοντικές υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

Για... δευτερόλεπτα έμεινε ελεύθερος ο Κάλινιτς: Αποδεσμεύτηκε από τη Μπαρτσελόνα και μονομιάς ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα
EUROLEAGUE

12:52 - 21.06.2024

Για... δευτερόλεπτα έμεινε ελεύθερος ο Κάλινιτς: Αποδεσμεύτηκε από τη Μπαρτσελόνα και μονομιάς ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Νίκολα Κάλινιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι για τον Ερυθρό Αστέρα και ανακοινώθηκε η μεταγραφή του αμέσως μετά την αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ερυθρού Αστέρα τόνισε: «Δεν είπα αντίο στην εθνική ομάδα, τα ΜΜΕ το μετέδωσαν με λάθος τρόπο. Είπα ότι δεν θα αγωνιστώ αυτό το καλοκαίρι, ότι ήμουν κουρασμένος επειδή έπαιξα πολύ με την Μπαρτσελόνα. Ήθελα να κάνω διάλειμμα για ένα καλοκαίρι.

Δε θα είχε σημασία αν είχα πει αντίο. Δεν ήταν επίσημο. Ο κόσμος πρέπει να αποθεώσει τα παιδιά για την επιτυχία τους. Όλοι ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, πνευματικά και σωματικά. Είμαι περήφανος για αυτούς.

Δεν αποσύρθηκα. Δε θα ήταν κακό αν το είχα κάνει. Θα το δεχόμουν. Αν δεν ξανακληθώ, τότε θα μείνω σπίτι και θα το απολαύσω».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!