Από ποια ματς του Ολυμπιακού θα απουσιάσει ο Μιλουτίνοφ

Φωτ. IMAGO

Από ποια ματς του Ολυμπιακού θα απουσιάσει ο Μιλουτίνοφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:58 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 12.09.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέστη διάστρεμμα β΄ βαθμού και τέθηκε νοκ-άουτ για 4-6 εβδομάδες. Ποια ματς θα χάσει ο 30χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού.

Η ατυχία χτύπησε από νωρίς την πόρτα του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες θα πορευτούν χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, όπως έκανε γνωστό η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ πριν λίγες ώρες.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αργυρός Ολυμπιονίκης, ο οποίος γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9) έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα β' βαθμού και πλέον καλείται να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Συνεπώς οι Πειραιώτες που πλήττονται ξανά στη frontline τους θα πρέπει να πορευτούν μονάχα με τον Μόουζες Ράιτ ως καθαρό 5άρι στη συνέχεια της προετοιμασίας (θυμίζουμε παραμένει εκτός ο Μουστάφα Φαλ) και κυρίως τον πρώτο τίτλο της σεζόν (Super Cup 28 & 29/9 στη Ρόδο). Φυσικά, κι ο Φιλίπ Πετρούσεφ αναμένεται να αγωνιστεί ως σέντερ στο διάστημα αυτό.

Κάπως έτσι ο «Μιλου» δεν χάσει μόνο την προετοιμασία της ομάδας του και τα φιλικά που θα δώσουν το προσεχές διάστημα οι Πειραιώτες, αλλά δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στους πρώτους επίσημους αγώνες του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Ας δούμε αναλυτικά ποια ματς θα χάσει ο Μιλουτίνοφ βάσει χρονοδιαγράμματος:

🏀 28/9 Ολυμπιακός - Περιστέρι, Super Cup
🏀29/9 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός/Άρης, Super Cup
🏀4/10 Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, 1η αγωνιστική EuroLeague
🏀6/10 Λαύριο - Ολυμπιακός, 1η αγωνιστική Stoiximan GBL
🏀11/10 Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις, 2η αγωνιστική EuroLeague
🏀13/10 Ολυμπιακός - Άρης, 2η αγωνιστική Stoiximan GBL
🏀15/10 Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο, 3η αγωνιστική EuroLeague
🏀18/10 Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός, 4η αγωνιστική EuroLeague
🏀20/10 Καρδίτσα - Ολυμπιακός, 3η αγωνιστική Stoiximan GBL

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!