Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Μεγάλη ένταση και πολλά συναισθήματα! Άλλη μία νίκη για να ολοκληρώσουμε το έργο μας» (vid)

Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Μεγάλη ένταση και πολλά συναισθήματα! Άλλη μία νίκη για να ολοκληρώσουμε το έργο μας» (vid)

Sportal newsroom 00:26 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 08.06.2024

Μετά και τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών επί του Παναθηναϊκού, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξήγησε την ατμόσφαιρα και την πίεση που ασκούν τα ντέρμπι, ενώ θύμισε πως «θέλουμε άλλη μία νίκη. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα...»

Έτσι κι αλλιώς για τον Ολυμπιακό, ο ρόλος και η ποιότητα του Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει πάντα κομβική σημασία. Από τη στιγμή όμως, που ο Μουσταφά Φαλ τραυματίστηκε -σε συνδυασμό με το μη δικαίωμα συμμετοχής του Μόουζες Ράιτ- έφερε στο απόλυτο αγωνιστικό επίκεντρο τον Σέρβο σέντερ.

Η ανταπόκρισή του και στο Game 1 του ΟΑΚΑ, αλλά και στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ ήταν εντυπωσιακή και αμέσως μετά το 2-0 των «ερυθρολεύκων» δήλωσε πως «έχουμε προβάδισμα, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε όσο γίνεται και να επιστρέψουμε για το τρίτο ματς το ίδιο δυνατοί».

Γενικά οι τελικοί «έχουν ένταση και πολλά συναισθήματα. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες αυτού του επιπέδου σε ολόκληρη την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Μιλουτίνοφ και αυτό που σημείωσε είναι πως «πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα και να πάμε στο επόμενο ματς για να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

Άλεκ Πίτερς: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας - Πάμε να τελειώσουμε τη... δουλειά» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:03 - 08.06.2024

Άλεκ Πίτερς: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία μας - Πάμε να τελειώσουμε τη... δουλειά» (vid)

Ο Άλεκ Πίτερς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των τελικών της Stoiximan Basket League, ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 του Παναθηναϊκού και ο Αμερικανός θύμισε πως απομένει ένα ακόμα βήμα για τον τίτλο.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φίλους του Ολυμπιακού «για την τόσο μεγάλη στήριξή τους. Είμαι ευγνώμων και θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε με μία μεγάλη επιτυχία τη σεζόν».

🔴 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός... 2-0 σε επεισοδιακό φινάλε στο ΣΕΦ με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!