Ο Μίροτιτς έστειλε μήνυμα τίτλου στην Μπαρτσελόνα: «Ευγνώμων στον κόσμο, δεσμεύομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποθεώνεται από τον κόσμο της Μπαρτσελόνα

i

@FCBbasket

Ο Μίροτιτς έστειλε μήνυμα τίτλου στην Μπαρτσελόνα: «Ευγνώμων στον κόσμο, δεσμεύομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Χρήστος Τσάλτας 08:20 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 14.08.2024

Η Μπαρτσελόνα έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ACB και ο Νίκολα Μίροτιτς, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των Καταλανών.

Τα φώτα εξ αρχής ήταν στραμμένα σε ένα πρόσωπο, τον Νίκολα Μίροτιτς. Ο Ισπανός φόργουορντ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Καταλανούς, με πιο πιθανό προορισμό την Αρμάνι Μιλάνο, με την οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές, ωστόσο ο κόσμος της Μπαρτσελόνα «μίλησε» με την παρουσία του στο Palau Blaugrana.

Οι Καταλανοί αποθέωσαν τον άλλοτε NBAer τόσο πριν, αλλά και μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια κίνηση με έναν ξεκάθαρο αποδέκτη: την διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Οι σχέσεις Μίροτιτς και διοίκησης έχουν «ψυχρανθεί» για τα καλά, ιδίως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο ο άλλοτε φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς έχει στρέφει στο 100% την προσοχή του στα παιχνίδια απέναντι στην Ρεάλ.

Κόντρα στους Μαδριλένους συνέβαλε στην επιτυχία της ομάδας του και αποθεώθηκε από τον κόσμο. Για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει με το πέρας της αναμέτρησης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη στάση και την στήριξή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην δέσμευσή του προς την ομάδα και τον κόσμο της, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας στην άκρη -για την ώρα- την επόμενη μέρα του, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν ολοκληρωθεί η σειρά των τελικών με την Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είμαι ευγνώμων στον κόσμο. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι και συνεχίζει να είναι. Το Palau Blaugrana πάντα με στήριζε, ήταν πάντα εκεί για μένα και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή αυτό εκτιμάται ακόμα περισσότερο. Ξέουν ότι η δέσμευσή μου σε αυτούς και στην ομάδα βρίσκεται στο 100%. Θα είμαι επαγγελματίας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του.

Στο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης΄ο Μίροτιτς ήταν ένα από τα πρώτα... βιολία της ομάδας του, με 14 πόντους, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο 1-0 των Καταλανών απέναντι στην ομάδα του Τσους Ματέο, λίγο πριν από το Game 2 στο WiZink Center, που αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα στη σειρά των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος.