Ο Μίροτιτς έτοιμος για το come back! Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επανεμφανιστεί με την Μιλάνο

Νίκολα Μίροτιτς

i

© EuroLeague Basketball

Ο Μίροτιτς έτοιμος για το come back! Στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό θα επανεμφανιστεί με την Μιλάνο

Γιώργος Γαβριλάκης 11:11 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:20 - 14.08.2024

Δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, ο Νίκολα Μίροτιτς επιστρέφει στη δράση και αυτό ορίζεται στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (31/1) στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 23η αγωνιστική της EuroLeague ήταν σχεδόν έτοιμος για δράση. Ο Νίκολα Μίροτιτς όμως, προφυλάχθηκε από τον κόουτς Ετόρε Μεσίνα για τον φόβο των Μιλανέζων, που μάλιστα κατάφεραν να νικήσουν τους Ισπανούς και να πάρουν λίγο έξτρα θάρρος για την συνέχεια της πιο απαιτητικής και κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Βόσνιος φόργουορντ όμως, στην επόμενη υποχρέωση της Μιλάνο θα είναι στο παρκέ. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στον Κυριακάτικο (28/1) αγώνα του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Ντιναμό Σάσαρι θα αγωνιστεί με έναν χρονικό περιορισμό. Αναμένεται να παίξει για 15 λεπτά, ώστε να βρει ρυθμό και να είναι απόλυτα έτοιμος και μάχιμος για την ευρωπαϊκή... διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. 

Μάλιστα, η πρώτη στάση αυτής αφορά στο ματς του ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Μίροτιτς θα ξαναγίνει ο ηγέτης της ομάδας του, με την οποία έχει να αγωνιστεί από τις 30 Νοεμβρίου και τον αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Πλέον, το στάδιο της αποθεραπείας του τραυματισμού του έχει ολοκληρωθεί και προπονείται ήδη σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του. 

Το ίδιο κάνει και ο Μαόντο Λο, ο οποίος μάλιστα κόντρα στην Μπαρτσελόνα πήρε ολιγόλεπτη συμμετοχή και πλέον η μοναδική σημαντική απουσία στο μπλοκάκι του Μεσίνα είναι αυτή του Μπίλι Μπάρον, ο οποίος έχει τραυματιστεί και πάλι στον χειρουργημένο του αγκώνα και προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του προβλήματα. Ο Κώστας Σλούκας δεν θα αγωνιστεί καθόλου την εβδομάδα της διπλής αγωνιστικής, ο Λούκα Βιλντόζα είναι εδώ και μέρες εκτός με τον τραυματισμό του στο γόνατο, όπως και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που αναρρώνει από την χειρουργική αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδάς του.  

🏀 Μόουζες Ράιτ, ο ψηλός που μπορεί να ορίσει τη σεζόν του Ολυμπιακού | Sportal Explainer

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: