Αγωνία στο... κόκκινο με Τόπιτς στον Ερυθρό Αστέρα: Χτύπησε στο ίδιο γόνατο που είχε κάνει επέμβαση

Αγωνία στο... κόκκινο με Τόπιτς στον Ερυθρό Αστέρα: Χτύπησε στο ίδιο γόνατο που είχε κάνει επέμβαση

Χρήστος Τσάλτας 10:15 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 15.05.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Παρτίζαν στο Game 1 των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικρατεί αγωνία για την κατάσταση του Νίκολα Τόπιτς, που αποχώρησε από το παρκέ τραυματίας.

Ο πρώτος τελικός της ABA Liga τα είχε όλα. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να φτάσει στη νίκη, σε ένα παιχνίδι θρίλερ, με τον Γιάγκο Ντος Σάντος να «μιλάει» στο τέλος και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με καλάθι και φάουλ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το πρώτο βήμα στους τελικούς του πρωταθλήματος, όμως τα χαμόγελα έχουν παγώσει εντός των τειχών, λόγω του Νίκολα Τόπιτς. Αυτό γιατί το ανερχόμενο αστέρι του σερβικού μπάσκετ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση.

Η ανησυχία είναι έντονη στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, με τα λόγια του Έλληνα προπονητή να κάνουν ακόμα πιο έντονη την αγωνία σε όλα τα επίπεδα. Αυτό γιατί ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ο Τόπιτς χτύπησε στο ίδιο γόνατο στο οποίο είχε κάνει την επέμβαση πριν από μερικούς μήνες.

«Ο Νικόλα έχει προβλήματα με το ίδιο γόνατο και το βράδυ θα πάει για μαγνητική τομογραφία και αύριο θα μάθουμε ποια είναι η κατάστασή του», ήταν τα λόγια του κόουτς Σφαιρόπουλου, με την μαγνητική της Τρίτης να ξεκαθαρίζει το τοπίο για την κατάστασή του.

Άλλωστε ο Τόπιτς θεωρείται το next big thing του σερβικού μπάσκετ και τα νέα για τον τραυματισμό του ενδιαφέρουν και τους ανθρώπους του ΝΒΑ, καθώς αναμένεται να επιλεγεί στην φετινή διαδικασία του NBA Draft. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής αναμένεται να καθορίσουν και τη θέση στην οποία θα βρεθεί.