O Νίκολα Βούτσεβιτς έπαθε... πλάκα με την «καυτή» υποδοχή του Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού
i

Ο Βούτσεβιτς με τον Φουρνιέ από την κοινή τους θητεία στο Ορλάντο / © IMAGO

O Νίκολα Βούτσεβιτς έπαθε... πλάκα με την «καυτή» υποδοχή του Φουρνιέ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Γιώργος Γαβριλάκης 16:02 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 05.09.2024

Ο Μαυροβούνιος σέντερ των Σικάγο Μπουλς και πρώην συμπαίκτης του Εβάν Φουρνιέ στους Ορλάντο Μάτζικ, Νίκολα Βούτσεβιτς, με μία... φλεγόμενη ανάρτηση έκανε το σχόλιό του για τις εικόνες που δημιουργήθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος», όταν ο Γάλλος προσγειώθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, δεν σκέφτεται πως το άμεσο μέλλον του βρίσκεται στην Ευρώπη. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο NBA από το 2011. Η πορεία του 33χρονου Μαυροβούνιου σέντερ, ξεκίνησε από τη Φιλαδέλφεια, έγινε All-Star τον καιρό που έπαιζε στο Ορλάντο, ενώ η ομάδα του πλέον (από το 2021) είναι οι Σικάγο Μπουλς.

Έχει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και αυτά τα δύο ενεργά χρόνια της συμφωνίας του με τους Ταύρους θα του προσφέρουν σχεδόν 42 εκατομμύρια δολάρια! Όταν θα μείνει ελεύθερος (στα 35 του) τότε ίσως προκύψει το ενδεχόμενο να επιστρέψει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και να δοκιμάσει κι εκείνος την τύχη του στο επίπεδο Euroleague. Όπως έκανε τώρα ένας φίλος του και πρώην συμπαίκτης του στους Μάτζικ.

Φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ο Εβάν Φουρνιέ και συνάντησε στο ΣΕΦ τον Μπαρτζώκα (pics)
EUROLEAGUE

13:22 - 05.09.2024

Φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ο Εβάν Φουρνιέ και συνάντησε στο ΣΕΦ τον Μπαρτζώκα (pics)

Ο Εβάν Φουρνιέ την Πέμπτη (5/9), μετά τις ιατρικές εξετάσεις πήγε στο ΣΕΦ και το μεσημέρι συνάντησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ακολούθως έκανε προπόνηση φορώντας τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Ο Εβάν Φουρνιέ, με τον οποίο ο Μαυροβούνιος (γεννημένος στη Ελβετία) διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί του, έφθασε στην Ελλάδα για το... χατίρι του Ολυμπιακού και ο σέντερ των Μπουλς βλέποντας τις εικόνες της υποδοχής του από τους φίλους του Ολυμπιακου στο αεροδρόμιο, δεν μπορούσε να πιστέψει τι βλέπουν τα μάτια του.

Σχολίασε όμως τα τεκταινόμενα, αλλά δεν βρήκε... λόγια. Γι' αυτό και ανήρτησε ένα σχετικό βίντεο και εν είδει λεζάντας χρησιμοποίησε τρεις φορές ένα σύμβολο φωτιάς. Για να δείξει -με τον τρόπο του- το εντυπωσιακό της συνθήκες που επικράτησε στο «Ελ. Βενιζέλος».