Νίκολο Μέλι: «Ο Μεσίνα με έδιωξε από το Μιλάνο και το έκανε από το... τηλέφωνο»
i

© Euroleague Basketball

Νίκολο Μέλι: «Ο Μεσίνα με έδιωξε από το Μιλάνο και το έκανε από το... τηλέφωνο»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:38 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 23.06.2024

Ο Ιταλός πρώην NBAer, Νίκολο Μέλι, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Μιλάνο περί τέλους της συνεργασίας τους, αποκάλυψε στην Corriere della Sera, ποια ήταν η επιθυμία του και τι τελικά συνέβη...

Όταν ο Νίκολο Μέλι διαπίστωσε πως οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ο ίδιος εγκατέλειψε τη Μιλάνο και πως δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα, τότε ο Ιταλός φόργουορντ/σέντερ εκνευρίστηκε σε βαθμό που... αναγκάστηκε να αναζητήσει ένα δημόσιο βήμα για να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Κι αυτό το βήμα του το έδωσε η Corriere della Sera.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως κάποιοι θεωρούν ότι εγώ επέλεξα να φύγω από την ομάδα», είπε ο 33χρονος πρώην παίκτη του ΝΒΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό μέσο, λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση περί αποχώρησής του. Πρόσθεσε όμως, πως «έχω παίξει 8 χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο, έχω υπάρξει ο αρχηγός του και δεν σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση να πάω σε άλλη ομάδα. Είχαμε μιλήσει από τον Απρίλιο και ουσιαστικά είχαμε συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου».

Δεν κατάλαβε τι έγινε στο μεσοδιάστημα, αλλά η αποκάλυψη του Μέλι έχει να κάνει με το τηλεφώνημα του κόουτς και διοικητικού στελέχους της Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα. «Είχα την αίσθηση πως θα συμφωνήσουμε και πως με ήθελαν στην ομάδα», δήλωσε. Μόνο που «πριν από λίγες μέρες έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Μεσίνα. Μέσα στα 45 δευτερόλεπτα αυτού του τηλεφωνήματος μου είπε ότι η ομάδα έχει αποφασίσει να μην επεκτείνει το συμβόλαιό μου. Προφανώς και έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, είναι μέρος του... παιχνιδιού τέτοιες αποφάσεις, αλλά αυτό που με ενόχλησε είναι πως δεν μου εξήγησαν τον λόγο και πως διαμορφώθηκε η εικόνα πως εγώ εγκαταλείπω την ομάδα. Όχι ότι με έδιωξαν!».

Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)
EUROLEAGUE

10:18 - 23.06.2024

Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)

Σέρβικα δημοσιεύματα εστιάζουν το νέο ενδιαφέρον της Παρτίζαν στο πρόσωπο του Άιζακ Μπόνγκα. Ο πρωταθλητής κόσμου με την Γερμανία, είναι ελεύθερος από την Μπάγερν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον θέλει μαζί του στο Βελιγράδι.

Όπως τον ενόχλησε και το γεγονός πως το τέλος της συνεργασίας τους ήρθε μέσω ενός τηλεφωνήματος. Παρόλα αυτά ο Μέλι δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέο εργοδότη, μιας και ήδη η Φενέρμπαχτσε -με την οποία αγωνίστηκε τη διετία 2017-19 (πριν πάει στο ΝΒΑ) σκοπεύει να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της.