Νικολοπούλου στο Sportal: «Να παραμείνει το λιμάνι μου ο Ολυμπιακός μέχρι να αποσυρθώ»

Νικολοπούλου στο Sportal: «Να παραμείνει το λιμάνι μου ο Ολυμπιακός μέχρι να αποσυρθώ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:13 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 14.08.2024

Η Αγγελική Νικολοπούλου μιλά στην κάμερα το Sportal για τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα και την γεύση που της αφήνει η σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στις Γυναίκες, κάνοντας στον τρίτο τελικό μια θρυλική ανατροπή από το -20 και έφτασε στο τρόπαιο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το Sportal, μετά το τέλος του αγώνα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μια εκ των πρωταγωνιστριών του Ολυμπιακού, την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία παρέδωσε μαθήματα για το πώς πρέπει να παίζεται η θέση της πλέι μέικερ!

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τελείωσε το παιχνίδι με 13 πόντους και 11 ασίστ, παίρνοντας πολλές κρίσιμες αποφάσεις στο τέλος, οι οποίες ήταν κομβικές για την έκβαση της αναμέτρησης. Μάλιστα, παρότι αγωνίστηκε και στα 40(!) λεπτά της αναμέτρησης, στο τέλος είχε το καθαρό μυαλό που χρειάστηκε

«Δεν χρειαζόταν να παίξει και παράταση. Το 40άλεπτο που έπαιξα ήταν αρκετό», ανέφερε με χιούμορ στο Sportal η Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανατροπή του ημιχρόνου.

«Στο ημίχρονο ο κόουτς Νίκλας ήταν ψύχραιμος και μας μετέδοσε αυτή την ηρεμία και το καθαρό μυαλό που χρειαζόμασταν. Ξέρει τι παίκτριες έχει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Φέτος ξεκινάμε κακά σε όλα τα παιχνίδα. Δεν ξέρω γιατί. Ο Παναθηναϊκός ήταν και πολύ εύστοχος. Ένα παιχνίδι είναι 40 λεπτά. Μένεις στο παιχνίδι, αλλάζεις τακτικές και βλέπεις τι σου κάνει».

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην Euroleague Γυναικών, έχοντας όμως μόνο μια νίκη σε αυτή, ενώ, λίγο πριν τους τελικούς, έμεινε εκτός του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Τι γεύση αφήνει λοιπόν στην ομάδα του Πειραιά η σεζόν;

«Η φετινή χρονιά είναι γλυκόπικρη. Πετύχαμε τον στόχο, να περάσουμε στην Ευρωλίγκα, σταθήκαμε αξιόμαχα στα περισσότερα ματς. Σίγουρα μετά είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα και δεν παραστήκαμε καν στο Κύπελλο. Οπότε το πρωτάθλημα ήταν μονόδρομος».

Τέλος, έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της συνέχειας της καριέρας της, την οποία θέλει να τελειώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού! «Θέλω να συνεχίσω ότι θα συνεχίσει να είναι το λιμάνι μου μέχρι το τέλος της καριέρας μου», είπε.

Ολόκληρη η συνέντευξη της Αγγελικής Νικολοπούλου στην κάμερα του Sportal:

Tags: