To «καρφί» του Νίκου Μπουντούρη για τον Κώστα Σλούκα

Νίκος Μπουντούρης

i

©Intime

To «καρφί» του Νίκου Μπουντούρη για τον Κώστα Σλούκα

Νίκος Καλαμπάκας 15:34 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 16.06.2024

Ο Νίκος Μπουντούρης σχολίασε τις δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τους προέδρους και τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα για τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα για τους προέδρους του και τον προπονητή του, έφεραν αντιδράσεις από τον κόσμο του μπάσκετ.

Κώστας Σλούκας: Από το «οι πρόεδροι εμπνέουν απόλυτο σεβασμό» στην «αλαζονεία των Αγγελόπουλων»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:28 - 16.06.2024

Κώστας Σλούκας: Από το «οι πρόεδροι εμπνέουν απόλυτο σεβασμό» στην «αλαζονεία των Αγγελόπουλων»

Ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση της Euroleague και της Basket League και έκλεισε ιδανικά μια ονειρική για σεζόν, τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του. Οι δηλώσεις του όμως μετά τον πέμπτο τελικό έρχονται σε «σύγκρουση» με εκείνες που είχε κάνει αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

«Όλο το χρόνο λοιδορήθηκα. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο, όπως είδαμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας. Μου άνοιξαν μία πόρτα, του Παναθηναϊκού. Είδα κόσμο διψασμένο, που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή. Τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να καταφέρω. Με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας διεθνής, ανάβοντας με αυτόν τον τρόπο... φωτιές!

Μετά τον προπονητή, Βαγγέλη Αλεξανδρή, θέση για τα όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, πήρε και ο Νίκος Μπουντούρης.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής που κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Σλούκα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του:

«Οι άνθρωποι κρίνονται στις μεγάλες λύπες και στις μεγάλες χαρές. Εκεί αποκαλυπτεται ο χαρακτήρας. Αξιοπρέπεια, σεβασμός, ταπεινότητα», τονίζει ο Μπουντούρης σε post που έκανε στο Facebook.