Έξαλλος ο Νίκος Παππάς: Πέταξε την μπάλα στο κεφάλι διαιτητή και αποβλήθηκε (vid)

Έξαλλος ο Νίκος Παππάς: Πέταξε την μπάλα στο κεφάλι διαιτητή και αποβλήθηκε (vid)

Sportal newsroom 15:37 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Ο Νίκος Παππάς πρωταγωνίστησε σε ακόμα μια φάση, σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, καθώς δεν συγκράτησε τα νεύρα του, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και πέταξε τη μπάλα με δύναμη στο κεφάλι ενός εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Έχοντας βάλει τέλος στην καριέρα του ως επαγγελματίας, ο Νίκος Παππάς παραμένει στο μπάσκετ, αλλά από διαφορετική σκοπιά. Κι αυτό γιατί πλέον αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στο Basketaki League.

Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και της ΑΕΚ φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Τριποντιακού, το Σάββατο (04/11) και αντιμετώπισε τους Black Mamba στο πλαίσιο της διοργάνωσης Master. Η ομάδα του ηττήθηκε με 94-78 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ωστόσο, ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Παππά. Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου κι ενώ κατέβαζε τη μπάλα ζήτησε φάουλ, όμως ο ένας εκ των διαιτητών τον χρέωσε με βήματα. Σε εκείνη τη στιγμή ο παλαίμαχος γκαρντ πέταξε τη μπάλα με δύναμη στο κεφάλι του διαιτητή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθεί από την αναμέτρηση.

Στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ μέτρησε 41 πόντους (15/20 βολές, 4/10 δίποντα, 5/20 τρίποντα), 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του.

Δείτε τη φάση, αλλά και όλη την αναμέτρηση από το Basketaki League στο βίντεο που ακολουθεί: