Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Το παράπονο του Νίκου Παππά από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Sportal newsroom 16:14 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 14.08.2024

Έχει αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ, δεν έχει αποφασίσει αν θα... κατέβει για Δήμαρχος, αλλά -έτσι κι αλλιώς- ο Νίκος Παππάς παραμένει στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε στο ANT1 και «Το Πρωινό» και επικεντρώθηκε στο φαινόμενο «Αντετοκούνμπο», από τον οποίο έχει έξτρα απαιτήσεις.

Ο Νίκος Παππάς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν προϊστορία. Οι δυο τους συναντήθηκαν πριν από πολλά χρόνια και ο πρώτος θύμισε πως «ξέρω τον Γιάννη και όλη την οικογένεια του εδώ και πολλά χρόνια. Όταν εγώ πρωτοήρθα στην Αθήνα, ζούσα στα Σεπόλια, όπως και εκείνος. Βρισκόμασταν στην ίδια γειτονιά και πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο», είπε στην εκπομπή «To Πρωινό» του ANT1. 

Μάλιστα, επειδή η συζήτηση επικεντρώθηκε στη σχέση τους και επειδή, όπως ο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ ξέρει πως «ο Γιάννης έχει μία υπέροχη ψυχή», θέλησε να ζητήσει -με τον τρόπο του- κάτι από αυτόν. 

«Θα ήθελα να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του και δεν εννοώ ούτε μπασκετικά, ούτε με τη φήμη και τα χρήματά του. Θα ήθελα να το κάνει με τη... φωνή του», είπε και εξηγήθηκε: «Να παίρνει θέση σε διάφορα ζητήματα. Να παρεμβαίνει σε πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε αυτό τον τόπο. Γιατί το brand "Αντετοκούνμπο" μπορεί να είναι παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο στην Ελλάδα. Πάνω από τον Πρωθυπουργό, από οποιονδήποτε θεσμικό παράγοντα. Άρα, μπορεί να αφήσει τεράστια παρακαταθήκη και εποχή, όχι ως μπασκετμπολίστας αλλά και ως άνθρωπος».