Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ετοιμάζεται για νέο κύκλο προπονήσεων στο NBA

Νίκος Ρογκαβόπουλος

i

© Intime

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ετοιμάζεται για νέο κύκλο προπονήσεων στο NBA

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:07 - 12.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 14.08.2024

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ετοιμάζεται για δεύτερο γύρο προπονήσεων στις ΗΠΑ, με τον διεθνή γκαρντ να έχει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί στο Draft του NBA.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος συνεχίζει να παλεύει για το «Αμερικάνικο Όνειρο», καθώς βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στις ΗΠΑ για νέο γύρο προπονήσεων.

Ο νεαρός φόργουορντ, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκανε με την Μερκεζεφέντι, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το NBA είναι πάντα στο μυαλό του και έτσι ετοιμάζεται για δεύτερο κύκλο προπονήσεων με ομάδες από τον μαγικό κόσμο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportal, οι Μπόστον Σέλτικς κάλεσαν τον παίκτη για δεύτερο κύκλο προπονήσεων, καθώς έμειναν ικανοποιημένοι από αυτά που είδαν, ενώ το πρόγραμμα του Ρογκαβόπουλου στο NBA θα περιλαμβάνει και τους Νιου Γιορκ Νικς.

Σε αυτές προσθέστε και τους Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι επίσης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δουν από κοντά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ώστε και εκείνοι να πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον αθλητή.

Βάσει των παραπάνω δεδομένων, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έχει ολοένα και περισσότερες πιθανότητες να επιλεγεί στο Draft του NBA, καθώς οι ομάδες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το πολύ θελκτικό πακέτο που διαθέτει.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος υπολογίζεται για τον δεύτερο γύρο του Draft, το οποίο αποτελεί και τον λόγο που δεν έχει ολοκληρώσει κάποια κίνηση ακόμα στην Ευρώπη, καθώς θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για το NBA.

Στη σκιά του Ουεμπανιαμά: Ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί έρχεται με... φόρα και «βλέπει» ΝΒΑ
REST OF THE WORLD

13:43 - 05.06.2023

Στη σκιά του Ουεμπανιαμά: Ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί έρχεται με... φόρα και «βλέπει» ΝΒΑ

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά «λάμπει» με τη φανέλα της Μετροπολιτάνς 92 τη φετινή σεζόν, όμως δεν είναι μόνος στην ομάδα του Παρισιού. Ο Μπιλάλ Κουλιμπαλί αθόρυβα και διακριτικά κατάφερε να ξεχωρίσει και «χτυπάει» την πόρτα του NBA Draft 2023!

Εάν δεν τα καταφέρει, θα συγκεντρωθεί στις επιλογές της Euroleague, με δύο συλλόγους να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την περίπτωσή του.