Κάλεσμα του Χουγκάζ στον κόσμο ενόψει Προμηθέα: «Με τη βοήθειά του να φτάσουμε στη νίκη»

Κάλεσμα του Χουγκάζ στον κόσμο ενόψει Προμηθέα: «Με τη βοήθειά του να φτάσουμε στη νίκη»

Sportal newsroom 14:15 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 29.05.2024

Το Περιστέρι bwin επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κόντρα στον Προμηθέα και ο Νίκος Χουγκάζ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο

Με τον Προμηθέα θα αναμετρηθεί την Κυριακή (12/5, 20:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 5η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Final-4 του Basketball Champions League και έπειτα από ένα διάστημα αναμονής επιστρέφουν στη δράση για το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

«Μετά το τέλος των ευρωπαϊκών παιχνιδιών συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον τρίτο γύρο και το Top-6 και να τα δώσουμε όλα στα playoffs που ακολουθούν» δήλωσε ο Νίκος Χουγκάζ.

Και πρόσθεσε: «Παίζουμε με τον Προμηθέα που έχει πολύ επιθετικό ταλέντο εντός έδρας, αλλά έχουμε προετοιμαστεί και με τη βοήθεια του κόσμου θέλουμε να φτάσουμε σ’ ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».