Οι Νικς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Τίμποντο για τα επόμενα τρία χρόνια

Τομ Τίμποντο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι Νικς ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Τίμποντο για τα επόμενα τρία χρόνια

Ευτυχία Οικονομίδου 20:45 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 24.07.2024

Ο Τομ Τίμποντο θα συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς με το συμβόλαιό του να ανανεώνεται μέχρι και την σεζόν 2027-28.

Οι Νιου Γιορκ Νικς προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη τρία χρόνια με τον Τομ Τίμποντο, τον προπονητή της ομάδας, έως και την σεζόν 2027-28, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του «ESPN», Έιντριαν Βοϊναρόφσκι.

Ο 66χρονος κόουτς βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Νέας Υόρκης από το 2020 και έχει οδηγήσει τους Νικς σε συνεχόμενες εμφανίσεις στους ημιτελικούς της Ανατολικής περιφέρειας τις τελευταίες δύο σεζόν. Ο Τίμποντο έχει αναδειχθεί δύο φορές προπονητής της χρονιάς. Μία το 2011 με τους Σικάγο Μπουλς και μία δέκα χρόνια αργότερα με τους Νικς το 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει προχωρήσει στην προσθήκη του Μάικαλ Μπρίτζις, έχει καταφέρει να κρατήσει στην ομάδα τον ελεύθερο παίκτη Ο Τζι Ανουνόμπι, ενώ ανανέωσε και το συμβόλαιο του Τζέιλεν Μπράνσον.

Την περασμένη σεζόν οι Νιου Γιορκ Νικς τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της Ανατολής στην regular season έχοντας ρεκόρ 50-32 με την πορεία τους να σταματάει στους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας, όταν και αποκλείστηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς.