Ο Νίμπο πήρε το διαβατήριο Σλοβενίας!

Ο Νίμπο πήρε το διαβατήριο Σλοβενίας!

Γιάννης Πάλλας 20:20 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 19.06.2024

Επίσημα τη σλοβενική υπηκοότητα πήρε ο Τζος Νίμπο

Σλοβένος και επίσημα είναι πλέον ο Τζος Νίμπο, καθώς πήρε το διαβατήριο και θα μπορεί πλέον να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας σε όλες τις διοργανώσεις της!

Ουσιαστικά οι Σλοβένοι βάζουν δίπλα στον σούπερ σταρ τους Λούκα Ντόντσιτς έναν εξαιρετικό παίκτη ρακέτας, τον Νίμπο που πήρε την υπηκοότητα και θα μπορεί να βοηθήσει ως νατουραλιζέ.

Η Σλοβενία θα αγωνιστεί στο προολυμπιακό του ΣΕΦ, όπου βρίσκεται στον Α' όμιλο με Κροατία και Νέα Ζηλανδία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποτελέσει τη μεγάλη αντίπαλο της Ελλάδας για την είσοδο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πιθανότατα ο Νίμπο δεν θα ενισχύσει την ομάδα στους αγώνες που ακολουθούν, καθώς δεν είχε δηλωθεί στην προεπιλογή της Σλοβενίας, η οποία έχει στη σύνθεση της τον Μάικ Τόμπι ως νατουραλιζέ.

Η προεπιλογή της Σλοβενίας έχει ως εξής: Γιάκα Μπλάζιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μίχα Τσέρκβενικ (Κρκα), Βλάτκο Τσάντσαρ (Νάγκετς), Ζίγκα Ντίμετς (Ανβίλ), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Ζόραν Ντράγκιτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γκρεγκόρ Χρόβατ (Ντιζόν), Αλεξέι Νίκολιτς (Σαλόν), Τίμπορ Μίρτιτς (Χέλιος Ντομζάλε), Έντο Μούριτς (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Μπίνε Πρέπελιτς (Σαρλερουά), Κλέμεν Πρέπελιτς (Γαλατάσαραϊ), Λέον Στέργκαρ (Κρκα), Λούκα Σκούτσα (Τσεντεβίτα Ολίμπια), Γιαν Σπαν (Κρκα), Μάικ Τόμπι (Ερυθρός Αστέρας).