Οι Νικς «χρησιμοποιούν» τον Μπογκντάνοβιτς για να δυναμώσουν το ρόστερ τους

Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς

Οι Νικς «χρησιμοποιούν» τον Μπογκντάνοβιτς για να δυναμώσουν το ρόστερ τους

Sportal newsroom 22:46 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 17.06.2024

Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς βρίσκεται στο ρόστερ των Νιου Γιορκ Νικς, με τον Κροάτη φόργουορντ ωστόσο να... μετράει αντίστροφα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι έντονο και γεμάτο κινητικότητα στη Νέα Υόρκη. Οι Νικς έδειξαν πως έχουν δυνατότητες να χτίσουν ομάδα που θα είναι ικανή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει φέτος, λόγω των πολλών τραυματισμών προς το τέλος της σεζόν.

Ο Τζούλιους Ραντλ έχασε το φινάλε της σεζόν, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Μίτσελ Ρόμπινσον, την ίδια ώρα που και ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δεν ήταν σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του, λόγω τραυματισμού που τον έφερε εκτός ροτέισιον.

Ο Κροάτης άσος αποκτήθηκε πριν από την trade deadline από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, για να φέρει εμπειρία και λύσεις από την περιφέρεια. Όμως αυτή η κίνηση δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς δεν κατάφερε να «κολλήσει» και να γίνει ο παίκτης που θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα του.

Οι Νικς της νέας σεζόν αναμένεται να έχουν αρκετές αλλαγές και μία εξ αυτών αναμένεται να είναι και ο Μπογκντάνοβιτς. Σε πρώτη φάση οι ιθύνοντες την ομάδα αναμένεται να κάνουν πλήρως εγγυημένο το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν, στο οποίο έχει λαμβάνειν 19 εκατ. δολάρια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μείνει στο «Μεγάλο Μήλο», καθώς σκοπός των Νικς είναι να τον βγάλουν στην αγορά προκειμένου να δελεάσουν κάποια ομάδα της λίγκας με ένα πιθανό trade που θα τους βοηθήσει να ενισχύσουν το ρόστερ τους με παίκτες που θα μπορούσαν να τους δώσουν το κάτι παραπάνω.