Ένας... στόχος του Παναθηναϊκού και ένας πρώην παίκτης του, θα παίξουν μαζί στην Κίνα (vid)

Γιόγκι Φέρελ

i

© Intime

Ένας... στόχος του Παναθηναϊκού και ένας πρώην παίκτης του, θα παίξουν μαζί στην Κίνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:30 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 14.08.2024

Ο Νόα Βόνλε, ο οποίος είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό φέτος το καλοκαίρι και ο Γιόγκι Φερέλ, o οποίος φόρεσε την πράσινη φανέλα το 2021 θα μετακομίσουν μαζί στην Κίνα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται με τους Σανγκάι Σαρκς.

Ήταν ένας που παίκτες που προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό τον καιρό που οι «πράσινοι» έψαχναν και ξεψάχνιζαν την αγορά του ΝΒΑ. Προτού καταλήξουν φυσικά στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και κάνουν μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του καλοκαιριού. 

Τελικά ο Νόα Βόνλε, βρήκε ομάδα. Όχι στις ΗΠΑ, ούτε στην Ευρώπη, αλλά στην Ασία. Τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Κίνα με τη φανέλα των Σανγκάι Σαρκς και μάλιστα μαζί του θα κάνει το μεγάλο ταξίδι στην Ανατολή και ένας πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο Γιόγκι Φερέλ, ο οποίος αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος το 2021.

Ο Βόνλε εξάντλησε τις πιθανότητές του να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό πλανήτη», δεν προέκυψε κάτι το ενδιαφέρον ή το αποφασιστικό από την Ευρώπη και τελικά επέλεξε το πρωτάθλημα της Κίνας, όπως τόσοι και τόσοι συμπατριώτες του. Έτσι μετά από εννέα διαδοχικές σεζόν στο ΝΒΑ ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ ετοιμάζεται για μία νέα εμπειρία στην επαγγελματική του καριέρα. 

Ο Μορέιρα μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ (vid)
REST OF THE WORLD

14:42 - 17.08.2023

Ο Μορέιρα μετά από πέντε χρόνια στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ (vid)

Στη Χάποελ Αφούλα του Ισραήλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος Αγκολέζος σέντερ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ είχε προηγηθεί η παρουσία του σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Περιστέρι.

Όσον αφορά στον Φέρελ, ο 30χρονος γκαρντ που ήρθε πρώτη φορά στην Ευρώπη (από το ΝΒΑ κι αυτός) για τον Παναθηναϊκό το 2021, αλλά δεν μπόρεσε να διακριθεί στη χώρα μας, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την σλοβένικη Τσεντεβίτα και μάλιστα παρήγαγε σπουδαία νούμερα στη στατιστική του. Πέρσι είχε 18,4 πόντους και 5,1 ασίστ στο Eurocup και τώρα επέλεξε να μεταφερθεί στο πρωτάθλημα CBA της Κίνας.