Παραμένει στην Κίνα όμως αλλάζει... στρατόπεδο ο Όμοτ!

Παραμένει στην Κίνα όμως αλλάζει... στρατόπεδο ο Όμοτ!

Νίκος Καλαμπάκας 20:09 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 05.09.2024

Ο Νούνι Όμοτ θα αγωνίζεται στους Μπειζίν Ντακς τη νέα σεζόν, έχοντας απορρίψει πρόταση από το Περιστέρι και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Στους Μπειζίν Ντακς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νούνι Όμοτ, ένας παίκτης για τον οποίον ενδιαφέρθηκε το Περιστέρι, χωρίς όμως το... φλερτ να καταλήξει σε γάμο!

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!
EUROLEAGUE

19:42 - 05.09.2024

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε και έδωσε το στίγμα για το τι πρέπει να περιμένει η νέα του ομάδα και οι φίλοι τους από εκείνον. Το Sportal περιγράφει τα όσα ζει τις πρώτες του ώρες ο Γάλλος στη χώρα μας και το πρέπει να περιμένει από τους Πειραιώτες και το αντίστροφο!

Ο παίκτης που έλαμψε το καλοκαίρι με το Νότιο Σουδάν, αποφάσισε να συνεχίσει στην Κίνα την καριέρα του, απορρίπτοντας προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και το Περιστέρι το οποίο έκανε τις επαφές με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να τον ντύσει με τη φανέλα του, χωρίς όμως επιτυχία αφού η προτεραιότητα του παίκτη δεν ήταν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Ο Όμοτ παραμένει στην Κίνα, όμως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στους Νίγκμπο Ρόκετς με τους οποίους πέρυσι μέτρησε 25,1 πόντους μέσο όρο, αλλά στους Ντακς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο ίδιος προέρχεται από ένα εξαιρετικό τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά το οποίο σημείωσε 16.7 πόντους μέσο όρο, έκανε 2,7 ασίστ και 2 κλεψίματα.