Ντάλας Μάβερικς: Ο Ντόντσιτς «δείχνει» Ίρβινγκ για την κακή εικόνα, όμως ο Πέρκινς έχει άλλη άποψη

Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ

i

photo by Ron Jenkins / Getty Images / Ideal Images

Ντάλας Μάβερικς: Ο Ντόντσιτς «δείχνει» Ίρβινγκ για την κακή εικόνα, όμως ο Πέρκινς έχει άλλη άποψη

Νίκος Καλαμπάκας 21:50 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 14.08.2024

Η αγωνιστική κατηφόρα του Ντάλας τις τελευταίες εβδομάδες έχει φέρει γκρίνια και παράπονα στην ομάδα. Ο Nτόντσιτς αναπολεί τον Τζέιλεν Μπράνσον και «δείχνει» τον Ίρβινγκ ως υπαίτιο για την ελεύθερη πτώση, ενώ ο πρώην NBAer και νυν δημοσιογράφος του ESPN, Κέντρικ Πέρκινς, αποδίδει ευθύνες στον Σλοβένο.

Ήταν 5 Φεβρουαρίου όταν ο Ίρβινγκ αποχαιρέτησε το Μπρούκλιν και μετακόμισε στο Ντάλας. Στόχος της ομάδας ήταν να πλαισιώσει τον Λούκα Ντόντσιτς με παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και να βρεθούν στα playoffs με απευθείας εισιτήριο. Δύο μήνες μετά βρίσκονται στην 11η θέση και η εικόνα τους είναι απογοητευτική για τους φίλους της ομάδας. 

Σε τέτοιες καταστάσεις η γκρίνια δεν αργεί να έρθει και στην περίπτωση του Ντάλας φαίνεται πως έφτασε αυτή η ώρα. Ο Λούκα Ντόντσιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του έχει μπει σε περιπέτειες, τονίζοντας ότι μετά τις ανταλλαγές οι Μάβερικς δεν έχουν χημεία. 

Το μεγάλο αστέρι του Ντάλας αναπόλησε τη συνεργασία του με τον Μπράνσον για τον οποίο τόνισε ότι του λείπει πολύ: «Είναι φανταστικός τύπος και παίκτης», είπε ο Λούκα συμπληρώνοντας ότι του λείπει πολύ. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην προσθήκη του Ίρβινγκ: «Νομίζω ότι όλοι βλέπουν ότι δεν έχουμε την περσινή χημεία. Νομίζω ότι πέρυσι η χημεία μας βρισκόταν στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δεν χτίζεται από την μία στιγμή στην άλλη, είναι μία μεγάλη διαδικασία».

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος για τον τίτλο, αλλά στα play offs έχουμε πολλά τέρατα να αντιμετωπίσουμε»
NBA

07:24 - 05.04.2023

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος για τον τίτλο, αλλά στα play offs έχουμε πολλά τέρατα να αντιμετωπίσουμε»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον μεγάλο του στόχο και την κάψα που έχει για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος, αλλά θύμισε πως στην Ανατολή «οι Σέλτικς, οι Σίξερς, οι Καβς και οι Νικς είναι... τέρατα και θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι».

Ο Ντόντσιτς σημείωσε ακόμα ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στο αμυντικό κομμάτι, αφού επιθετικά το Ντάλας είναι σε καλά επίπεδα: «Πιστεύω ότι απέναντί μας μπορεί να σκοράρει ο οποιοσδήποτε. Οποιοσδήποτε όμως», είπε.

Πέρκινς: Κάποιος να στρέψει το δάχτυλο στον Ντόντσιτς

Κι ενώ ο Ντόντσιτς δείχνει τους γύρω τους ως υπαίτιους για την... καταστροφή, ο δημοσιογράφος του ESPN που στο παρελθόν έπαιζε μπάσκετ στο ΝΒΑ, Κέντρικ Πέρκινς ασκεί σκληρή κριτική στον παίκτη του Ντάλας. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν μπορεί να ρίχνει τις ευθύνες στον προπονητή του, Τζέισον Κιντ και στον Ίρβινγκ και ότι ίσως ήρθε η ώρα κάποιος να στρέψει το δάχτυλο και να δείξει τον Σλοβένο ως υπαίτιο. 

Συνεχίζοντας ην επίθεση, ο ίδιος τονίζει ότι τον ενοχλεί η γλώσσα του σώματος του Ντόντσιτς, ακόμα και απέναντι στους συμπαίκτες του. 

Το Ντάλας δίνει μάχη με την Οκλαχόμα ώστε να τερματίσει στη 10η θέση της δυτικής περιφέρειας και να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το play-in tournament. Το αν θα τα καταφέρει είναι άγνωστο, όμως σίγουρα το κλίμα στην ομάδα πλέον δεν είναι και το καλύτερο...

Tags: