Σοκ στους Μάβερικς: Εκτός για τρεις μήνες ο Έξουμ!

Ντάντε Έξουμ

Σοκ στους Μάβερικς: Εκτός για τρεις μήνες ο Έξουμ!

Sportal newsroom 17:45 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 09.10.2024

Σοβαρό πρόβλημα στο ξεκίνημα της σεζόν για τους Ντάλας Μάβερικς, καθώς ο Ντάντε Έξουμ ταλαιπωρείται από τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Με προβλήματα ξεκινάει η σεζόν για τους Ντάλας Μάβερικς. Οι περσινοί φιναλίστ του ΝΒΑ μπαίνουν με πολύ υψηλούς στόχους στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως ο Τζέισον Κιντ έχει ένα σημαντικό πρόβλημα να διαχειριστεί με το... καλημέρα.

Ο Ντάντε Έξουμ έχει τραυματιστεί στον δεξιό καρπό και μάλιστα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, όμως θα χρειαστεί χρόνος να αναρρώσει, δημιουργώντας κενό στην backcourt της ομάδας του Τέξας.

Ο Αυστραλός γκαρντ θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες από τα παρκέ, με την σεζόν να αρχίζει με ένα σημαντικό πρόβλημα στο Ντάλας.

Ο Έξουμ αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της 2nd unit των Μάβερικς, την περασμένη σεζόν, καθώς ερχόταν από τον πάγκο και έδινε σημαντικές ανάσες στον Κάιρι Ίρβινγκ στην περιφέρεια. Ο ρόλος του θα έμενε ίδιος και τη φετινή σεζόν, ωστόσο στο ξεκίνημά της μπαίνει στα... pits.

Την περασμένη σεζόν ο Αυστραλός άσος αγωνίστηκε σε 55 παιχνίδια μετρώντας 7,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με 53,3% στα σουτ εντός πεδιάς και 49,1% στα τρίποντα, δείχνοντας συνέπεια και σταθερότητα στο σκοράρισμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!